NOW Aşk Mantık İntikam - Dizi Yorumları

11 buçuktan beri ara vere vere izledim. :A

Bölümde çok komik sahneler vardı ama özellikle Zümrüt'ün şirkete, Çağla'nın da yemeğe geldiği sahne ve öncesi aşırı komikti. :A Bu arada böyle bir seçim sonucu da aklımın ucundan geçmedi hep ters köşe bir şey olur dedim ama fazlaca ters köşe oldu. :A

EsZan birbirine açılsa tam EsZan olacak. :Z

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Gerçekten çok güzel bölümdü özellikle sonu ayy Esra aşık oluyor sonudaa :Z
Beklediğimiz an :)
Bir de Ozan gerçekleri öğrense😉
Bu bölüm Başaktı sanırım isim hafızam kötü ona kızdım özünde öyle bir insan değil aslında bütün gece Ozan'ın başını beklemiş gibi davrandı😉

• Harika
Beklediğimiz an :)
Bir de Ozan gerçekleri öğrense😉
Bu bölüm Başaktı sanırım isim hafızam kötü ona kızdım özünde öyle bir insan değil aslında bütün gece Ozan'ın başını beklemiş gibi davrandı😉

Aaa sen izliyormuydun bilmiyordum ya Başak değil Çağla canım Ozana aşık ya ondan bilmesini istemedi :D

• Harika
Reactions: AteşBöceği
Aaa sen izliyormuydun bilmiyordum ya Başak değil Çağla canım Ozana aşık ya ondan bilmesini istemedi :D
Ay dedim ya isim hafızam berbat kafa karışıklığı da var ben de idare edin:)
Öyle ama yine de yakıştıramadım en başından beri izliyorum ama dün yarısından sonra bakamasım telefon görüşmesi yapınca kaldı😉

• Beğendim
Ay dedim ya isim hafızam berbat kafa karışıklığı da var ben de idare edin:)
Öyle ama yine de yakıştıramadım en başından beri izliyorum ama dün yarısından sonra bakamasım telefon görüşmesi yapınca kaldı😉

Benimde isim hafızam berbattır anlarım seni :D
Hadi ya sonu çok güzeldi mutlaka izle kalan kısmı :D

• Harika
Reactions: AteşBöceği
Evet ya yayın akışına bende baktım yok ilk günler sürekli veriliyordu
------

Yoktu canım vermediler😉

Bende o yüzden olur diye demiştim ilginç valla

Yine eski filmleri ve gündüz yüz kere yayınladıkları arşiv dizilerini vermişler bu yok.
------

Bir dizinin olduğu gün 13.45'te veriyorlar, o da ne işe yarayacaksa. Hafta sonu da o kadar boşken bu kanalı anlamak güç.

Fox u anlamak güç gerçekten ya

Baş Belası geldiğinde düşmeye başlamış gün değişikliği yapmazsa en çok izlenen yaz dizisi de olsa kışın devam şansı sıfıra yakın bu dizinin