NOW Aşk Mantık İntikam - Dizi Yorumları

O kadar yazmışlar ama güzel olan tek kısım MenZüm :bhr:

E8fflubWYAMW-NB

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
Hem Çağla ile aralarında bir şey var mı diye öğrenmeye çalış, hem de öğrendikten sonra "banane ya, ne yaparlarsa yapsınlar" iyiymiş. :A
------

Zümrüt'ün bayılması. :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Tam olarak izlediğimden bir şey anlamadım, yarın yüklenen sahneli YouTube'dan tekrar izlerim. Sonu hariç güzeldi, bir de şu kiss sahnesi rüya çıkmasa daha iyi olacaktı. :A

Bu arada Nazan Diper konuk olmuş diziye, görünce şaşırdım. :A

• Beğendim
Güzel bir bölümdü Menekşe ve Zümrüt'ün iş birliği yapması güzeldi
Ah Esra ah sen de bal gibi aşıksın işte Ozan'a
Bora Ada'yı kıskanıyor
Esra ise Ozan'ı

Bölümün harikalığı, MenZüm sahneleri, Havva teyze her şeyiyle çok harika bir bölüm izledik. :A İkinci yarı ve son çeyrek arası kısımlarda da baş harfi Ç ile başlayan kardeşler bölümümüzü işgal etmedi ama Esra'ya yanık oğlan özellikle, kardeşlerimiz o kısımdan bölümün sonlarına kadar bölümü işgal etti ne yazık ki. :(

Kavga sahnesi, isteme, Menekşe'nin depresyonu ve o sırada Zümrüt harikalardı. Dizinin en sevdiğim özelliği zaten MenZüm'e gereken kıymet veriliyor. :Z Yalçın konusunda da başlarda aldatıyor demiştim ama işin içinde bir şey var ve aldatmıyor ama güvenemiyorum. :A Yarışmadan sonra fragmanı da izlerim. :Z

Ben hayatımda şu fragmanın rezilliğinde başka bir fragman görmüyorum. Romantik komedi dizisinin bir fragmanı resmen Akrep fragmanı gibi olmuş. Romantiği neyse de, insan MenZüm'lü bir ön izlemeyi çok isterdim bu rezilliği kapatır en azından.

Ben hayatımda şu fragmanın rezilliğinde başka bir fragman görmüyorum. Romantik komedi dizisinin bir fragmanı resmen Akrep fragmanı gibi olmuş. Romantiği neyse de, insan MenZüm'lü bir ön izlemeyi çok isterdim bu rezilliği kapatır en azından.

Neresi akrep fragmanı gibi yahu

Neresi akrep fragmanı gibi yahu
O sadece bir örnekti, Çınar, Ozan'ı döver, o adamın oğlu olduğu ortaya çıkar, babasının hisselerini alır, artık toplantıda o başkanlık yapar, Esra'nın stajını bitirip işe alır vb. dram dizisi fragmanı gibi işte, normal mi bu fragman?

Zamanında izlemediğin için bilmezsin, Ferda da gelmişti böyle Emgen soyadını alarak yönetim kuruluna. :,)

• Beğendim
Sana katılıyorum bir bölümde herşey bu kadar mı tepetaklak olur ya kendimi karmaşık bir şeyin ortasında hissettim resmen İnşallah sıkıcı bölümler gelmiyordur:)
O sadece bir örnekti, Çınar, Ozan'ı döver, o adamın oğlu olduğu ortaya çıkar, babasının hisselerini alır, artık toplantıda o başkanlık yapar, Esra'nın stajını bitirip işe alır vb. dram dizisi fragmanı gibi işte, normal mi bu fragman?

Zamanında izlemediğin için bilmezsin, Ferda da gelmişti böyle Emgen soyadını alarak yönetim kuruluna. :,)
Şunları teker teker yapsalar olmaz mıydı Çağla'nın da onlsrı görmesi var tabii iki kardeş birleşip onları ayırmanın yollarını da ararlarsa hiç şaşmam:)

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Sana katılıyorum bir bölümde herşey bu kadar mı tepetaklak olur ya kendimi karmaşık bir şeyin ortasında hissettim resmen İnşallah sıkıcı bölümler gelmiyordur:)

Şunları teker teker yapsalar olmaz mıydı Çağla'nın da onlsrı görmesi var tabii iki kardeş birleşip onları ayırmanın yollarını da ararlarsa hiç şaşmam:)
Maalesef dizi entrika-dram gibi olacak diye korkuyorum. Umarım reyting için hemen geçiştiriverirler.

• Üzücü