EsZan kadar başınıza taş düşsün.![]()
Ne oluyor EzSan laf edenmi var emreee
EsZan kadar başınıza taş düşsün.![]()
Ben laf ediyorum, EsZan kadar berbat çift yok.Ne oluyor EzSan laf edenmi var emreee![]()
Yarın izliyorum, aslında televizyondan izlemeyi çok isterdim ama hem 1 kere kaçırdım hem de uykum var.Başkanlık seçimi var, kaçırma.![]()
Ben laf ediyorum, EsZan kadar berbat çift yok.![]()
Ben ederim.Edemezsin ettirmemmm
Ben ederim.![]()
Çok ama çok iyiydi. Çok ama çok iyiydi. Çok ama çok iyiydi. Çok ama çok iyiydi. Çok ama çok iyiydi. Çok ama çok iyiydi. Çok ama çok iyiydi. Çok ama çok iyiydi. Çok ama çok iyiydi. Güzel, fena değildi.Spoisiz cevap verirseniz sevinirim, geçen bölüm çok iyiydi bu da iyi mi![]()
Allah seni ne yapmasın özellikle spoidir diye açmadım alıntı yaparken de görünce hemen gözümü kapadımÇok ama çok iyiydi. Çok ama çok iyiydi. Çok ama çok iyiydi. Çok ama çok iyiydi. Çok ama çok iyiydi. Çok ama çok iyiydi. Çok ama çok iyiydi. Çok ama çok iyiydi. Çok ama çok iyiydi. Güzel, fena değildi.![]()
Spoiler değildi. Sen öyle yazınca öyle yapmıştım.Allah seni ne yapmasın özellikle spoidir diye açmadım alıntı yaparken de görünce hemen gözümü kapadımİyi yarın izleyeyim o zaman hemen
![]()
Uzun olunca spoi zannettimSpoiler değildi. Sen öyle yazınca öyle yapmıştım.İzle, özellikle son reklam arasından sonra güzel sahneler vardı.
![]()
Yok yok halloldu.Uzun olunca spoi zannettimSeçim sonucu belli oldu mu, diğer bölüme mş kaldı
![]()
Neyse alıntı yaparken göreceğim diyecektimYok yok halloldu.EsÇın kazandı.
Spoiler'ı açabilirsin.
![]()
Zümrüt Korfalı FC oldum bu bölüm.Neyse alıntı yaparken göreceğim diyecektimO Çınar herifi var ya sonradan görme oğluşum Zümrüt'ün bile tırnağı olamaz
![]()
![]()
Nerde ipsiz sapsız karakterler var onun fanı oluyosun, kesin Menekşe'm e etmediğini bırakmamıştırZümrüt Korfalı FC oldum bu bölüm.![]()
![]()
Bugün izleyince görürsün neler yaptığını.Nerde ipsiz sapsız karakterler var onun fanı oluyosun, kesin Menekşe'm e etmediğini bırakmamıştır![]()