eTV Aşk İşleri - 4. Bölüm | Yeni Bölüm

Dizi savaşlari icin takip edecem ve evet inşallah arada yazisiriz
ben foruma veda ediyorum ama diğer yerlerde ara sira takilmaya devam edecem ama eylülden itibaren nasil olacak daha berlirsiz
En azından Twitter'da ol o kadar soyutlama kendini. DS zaten çok yakında bitecek yeni yarışmayı takip edersin artık.

En azından Twitter'da ol o kadar soyutlama kendini. DS zaten çok yakında bitecek yeni yarışmayı takip edersin artık.
Biraz tuhaf olmazmi forumu takip et ama online olma :S yani arada ayda 1-2 insan bakinabilir ama sürekli takip etmek tuhaf.
Üye olmadan reytinglere bakardim sürekli. Yarismalar diziler beni bozdu

Biraz tuhaf olmazmi forumu takip et ama online olma :S yani arada ayda 1-2 insan bakinabilir ama sürekli takip etmek tuhaf.
Üye olmadan reytinglere bakardim sürekli. Yarismalar diziler beni bozdu
İnsan sadece birkaç hafta geçirse bile çabucak alışıyor kopamıyor buradan. Ama senin takdirine kalmış tabii.

ben yusuf ile selim esra ile takılıyor bu durum selim ile beni tekrar bulusturucak gibi yusufta esra ile olur işin sonunda

Bu arada bu bölüm biraz daha kısa gibi geldi bana ama kısalık yok
bunun sebebide daha akıcı olması akıcı olunca bölüm kısa gibi geliyor biraz toparlanma var @Aserat

Herkes öyle diyor ama işin aslını görünce şaşıracaksınız o kadar söyleyeyim şimdilik.

Sonraki bölümlerde de bu akıcılığı koruyacağım beğendiğin için teşekkürler. Bir de geçen bölüm karakterin için övgüler düzmüştün bu bölüm de iyi yazabilmiş miyim seni?

son 2 bölüm karakterimde bölümde iyi ilk 2 bölüme oranla

İyi bari memnun olduğuna sevindim. 10. bölümde bitireceğim kalan 6 bölümde de bu ayarı tuttursam yeter.
karakterim daha oturdu bu son 2 bölümde zaten bu bölümün akıcı olamasında karakterimin replikleri baya rol oynamış umarım bu akıcılık devam eder