eTV Aşk İşleri - 4. Bölüm | Yeni Bölüm

Dizi savaşlari icin takip edecem ve evet inşallah arada yazisiriz :A ben foruma veda ediyorum ama diğer yerlerde ara sira takilmaya devam edecem ama eylülden itibaren nasil olacak daha berlirsiz:)
En azından Twitter'da ol o kadar soyutlama kendini. DS zaten çok yakında bitecek yeni yarışmayı takip edersin artık. :D

En azından Twitter'da ol o kadar soyutlama kendini. DS zaten çok yakında bitecek yeni yarışmayı takip edersin artık. :D
Biraz tuhaf olmazmi forumu takip et ama online olma :S yani arada ayda 1-2 insan bakinabilir ama sürekli takip etmek tuhaf.
Üye olmadan reytinglere bakardim sürekli. Yarismalar diziler beni bozdu :F

Biraz tuhaf olmazmi forumu takip et ama online olma :S yani arada ayda 1-2 insan bakinabilir ama sürekli takip etmek tuhaf.
Üye olmadan reytinglere bakardim sürekli. Yarismalar diziler beni bozdu :F
İnsan sadece birkaç hafta geçirse bile çabucak alışıyor kopamıyor buradan. Ama senin takdirine kalmış tabii. :D

ben yusuf ile selim esra ile takılıyor bu durum selim ile beni tekrar bulusturucak gibi yusufta esra ile olur işin sonunda :F :F :F

Bu arada bu bölüm biraz daha kısa gibi geldi bana ama kısalık yok :F bunun sebebide daha akıcı olması akıcı olunca bölüm kısa gibi geliyor biraz toparlanma var @Aserat:A :A :A

ben yusuf ile selim esra ile takılıyor bu durum selim ile beni tekrar bulusturucak gibi yusufta esra ile olur işin sonunda :F :F :F

Bu arada bu bölüm biraz daha kısa gibi geldi bana ama kısalık yok :F bunun sebebide daha akıcı olması akıcı olunca bölüm kısa gibi geliyor biraz toparlanma var @Aserat:A :A :A
Herkes öyle diyor ama işin aslını görünce şaşıracaksınız o kadar söyleyeyim şimdilik. :A

Sonraki bölümlerde de bu akıcılığı koruyacağım beğendiğin için teşekkürler. Bir de geçen bölüm karakterin için övgüler düzmüştün bu bölüm de iyi yazabilmiş miyim seni? :A

Herkes öyle diyor ama işin aslını görünce şaşıracaksınız o kadar söyleyeyim şimdilik. :A

Sonraki bölümlerde de bu akıcılığı koruyacağım beğendiğin için teşekkürler. Bir de geçen bölüm karakterin için övgüler düzmüştün bu bölüm de iyi yazabilmiş miyim seni? :A
son 2 bölüm karakterimde bölümde iyi ilk 2 bölüme oranla :A :A :A

İyi bari memnun olduğuna sevindim. 10. bölümde bitireceğim kalan 6 bölümde de bu ayarı tuttursam yeter. :A
karakterim daha oturdu bu son 2 bölümde zaten bu bölümün akıcı olamasında karakterimin replikleri baya rol oynamış umarım bu akıcılık devam eder :A :A :A