Zaten Dizi Savaşları'nda da onunla birlikte elendin sizin kaderinizde var birlikte olmak.evet yaz geldi havanın tadını çıkartmak istiyordur o gezmeyi sevdiği için @denizz19
Zaten Dizi Savaşları'nda da onunla birlikte elendin sizin kaderinizde var birlikte olmak.evet yaz geldi havanın tadını çıkartmak istiyordur o gezmeyi sevdiği için @denizz19
Zaten Dizi Savaşları'nda da onunla birlikte elendin sizin kaderinizde var birlikte olmak.
Zaten Dizi Savaşları'nda da onunla birlikte elendin sizin kaderinizde var birlikte olmak.
Kader işte.evet yaa bu ikinci oldu sanırım birlikte elenmemiz yani diğerini hatırlayamadım
Alarm gibisin maşallah.evet yaa bu ikinci oldu sanırım birlikte elenmemiz yani diğerini hatırlayamadım
Deniz geldi Eray hadi okutturalımm @denizz19
Kader işte.
Alarm gibisin maşallah.
Diğer bölümü okumadım daha
Tamam işte ikisini de bugün çıkar aradan.Diğer bölümü okumadım daha
Emredersin paşam başkaTamam işte ikisini de bugün çıkar aradan.
Tamam işte ikisini de bugün çıkar aradan.
Bak @vadikızı da ısrarcı onu kırma bari.
Bundan kaçacaksa kaçsın zaten.Valla ben üç kere dedim oku oku diye kendi bilir artık forumdan kaçırmayalım şimdi
Susun azıcık kaçırtmayın beni forumdan dizi izliyorum
O diziyi sevmezsin sen en iyisi buraya gel.Susun azıcık kaçırtmayın beni forumdan dizi izliyorum
Yorum için teşekkürler.Çiğdemin Yusuf'a Selim'inde esraya olan ilgisi bakalım nasıl sonuçlanacak..melek ile Deniz'in bir daha karşılaşmaları karşılıklı tartışmaya yol açmış oldu..Bakalım Kaan ile Zeynep'in evinde daha çok kalacakmı? Ayrıca bazı diyaloglar oldukça komik olmuş,Çiğdem Yusuf'la Selim esrayla yemekte birbiri ile karşılaştılar bakalım oradaki diyaloglar nasıl olacak iyi bir bölüm olmuş emeğine sağlık @Aserat
Şu ana kadar eh işte dedirtecek şekilde gidiyor bakalımO diziyi sevmezsin sen en iyisi buraya gel.
Yorum için teşekkürler.
Şu ana kadar eh işte dedirtecek şekilde gidiyor bakalım
Evet yeni başladıDeniz dizi baştanmı başladı doğru düzgün bir bakamadım yaw
Evet yeni başladı