İşte Aşk İşleri öyle değil seveceğin garanti.Şu ana kadar eh işte dedirtecek şekilde gidiyor bakalım
İşte Aşk İşleri öyle değil seveceğin garanti.Şu ana kadar eh işte dedirtecek şekilde gidiyor bakalım
Zaten bir tek diyalogları güzel olay hiç yokBeğendim yine güzel olmuş. Ama güzel olaylar katabilirsin hala. Diyaloglarını gerçekten çok beğendim ama sanırım hikaye anlamında biraz daha hareketli şeyler bekliyorum. @Aserat emeğine sağlık
Bunu diyenin dizisi Total entrikası kaynıyor. Gerçi hoş Aşk İşleri'de Total, yoksa sizde hala Totalleştiremediklerimizden misiniz?Zaten bir tek diyalogları güzel olay hiç yok
Kız hikayenin teması o yöne kaydı ben neydim göklerden gelen bir karar vardırBunu diyenin dizisi Total entrikası kaynıyor. Gerçi hoş Aşk İşleri'de Total, yoksa sizde hala Totalleştiremediklerimizden misiniz?
Ama hakkını yemeyeyim Deniz'im ilk bölümler güzeldi. AB'den Total'e kaydırmışsın, hayır reyting sıkıntında yokmuş ama.
Valla AB'ye kaymazsanız ikinizin dizisini de takip etmem. Tehtide bak Aşk İşleri'ni biraz Gossip Girl, işte bir ne bileyim Pretty Little Liars havasına sok heyecan gelsin. @AseratKız hikayenin teması o yöne kaydı ben neydim göklerden gelen bir karar vardır
İyi de Atacan'ın dizisini ben geçiyorum zaten o reyting sistemine ne bakıyorsun sen o kaç kişi yorum yazıyorsa onun üzerinden işliyor ee benim dizimde 3-4 karakter var onun dizisinde maşallah her dakika biri giriyor ee haliyle yorum yapan üye sayısı fazlalaşıyorValla AB'ye kaymazsanız ikinizin dizisini de takip etmem. Tehtide bak Aşk İşleri'ni biraz Gossip Girl, işte bir ne bileyim Pretty Little Liars havasına sok heyecan gelsin. @Aserat
Deniz'im sana da önerim Prison Break havası katabilirsin Lacivert'e. Hem @mrt-06'ya dişli bir rakip çıkmış olur, çocuğun reyting listesinde düzgün rakibi yok.
Ya da her ikinizde tadında bitirip bu dediğim tarzlarda yeni diziler çekebilirsiniz.
Olaylı hali bu kadar oluyor ama sonrası için bir şeyler düşünüyorum. Ama senin dediğin diziler gibi bir şey yazmak rotasını tamamen değiştirmek olur. Yorum için teşekkürler.Beğendim yine güzel olmuş. Ama güzel olaylar katabilirsin hala. Diyaloglarını gerçekten çok beğendim ama sanırım hikaye anlamında biraz daha hareketli şeyler bekliyorum. @Aserat emeğine sağlık
Olaylı hali bu kadar oluyor ama sonrası için bir şeyler düşünüyorum. Ama senin dediğin diziler gibi bir şey yazmak rotasını tamamen değiştirmek olur. Yorum için teşekkürler.
Aslında aklımda yeni dizi var ama bu aralar bir ara furyası başladığı için emin değilim başlatmakta.
Henüz kararımı vermedim ama yakında görürsünüz.Neymiş o
Henüz kararımı vermedim ama yakında görürsünüz.
Aslında o zaman için kullanmamıştım yani öyle söylediğini bile şimdi öğrendim. İyi tesadüf olmuş.Emeğine sağlik @Aserat
Ben son dönüsümde sevgi kelebegine dönüşecem demistim 2 arkadaşa ve buradada o laf kullanilmis
Birazdan detayli yorum gelir
Zaten özelde ve messengerde yazdigim birseydi okurken şaşırdımAslında o zaman için kullanmamıştım yani öyle söylediğini bile şimdi öğrendim. İyi tesadüf olmuş.
Detaylı yorumunu bekliyorum.Zaten özelde ve messengerde yazdigim birseydi okurken şaşırdım
Ozaman tekrar okuyayimDetaylı yorumunu bekliyorum.
Çiğdem-Selim-Yusuf-Esra kısmında daha farklı bir şey yapmayı düşünüyorum sonraki bölümlerde görürsün. Deniz'in karakteri belki gerçeğe en yakın olanıdır illa ki herkesin hayatında olur böyle sinir bozucu tipler.Ozaman tekrar okuyayim
Yusuf'u merak ettim
Sanki oda alttan alta Çiğdem'e yürüyor.
Melek ile Deniz'in olayini merak ediyorum nasil ilerleyecek.
@denizz19 rolune uygun gözümde canlandirabiliyorum hareketlerini. Kafasini uzatip 30 yasindayim sözleri ve Zeynep'in 5 kardesleri göstermesi güldürdü
Çigdem ve Selim Yusuf ile Esra'yi birbirlerini kiskandirmak için kullanacaklar.
Deniz ben ve Kaan'ın düzenini altüst edecek
Çiğdem-Selim-Yusuf-Esra kısmında daha farklı bir şey yapmayı düşünüyorum sonraki bölümlerde görürsün. Deniz'in karakteri belki gerçeğe en yakın olanıdır illa ki herkesin hayatında olur böyle sinir bozucu tipler.
Dizi kaç bölümlük ? Cok uzatmada dizi icin foruma ziyaretci olarak takilmayayimÇiğdem-Selim-Yusuf-Esra kısmında daha farklı bir şey yapmayı düşünüyorum sonraki bölümlerde görürsün. Deniz'in karakteri belki gerçeğe en yakın olanıdır illa ki herkesin hayatında olur böyle sinir bozucu tipler.
Bilmem 13 bölüm diye düşünmüştüm en başta ama oraya kadar getiremem kesin. 10'a kadar sürdürmeye çalışacağım ama.Dizi kaç bölümlük ? Cok uzatmada dizi icin foruma ziyaretci olarak takilmayayim