eTV Aşk İşleri - 1. Bölüm | YENİ DİZİ

Zaten her bölümde 4-5 sahne var konuşmalar da sahneye göre uzun ya da kısa oluyor. Aslında akıcı olduktan sonra uzunluğu çok da önemli değil o kısma daha çok önem vereceğim. :A
hhaha aa demekki akıcı değil senin senaryon ayoll 15 sahne okudum gibi hissettim :A :A :A

Hhaha gözlük o yanlış anlaışmaya geldi demek :A :A :A

süpernatural yorumun nerede kaldı 13.sezonumuz geliyor sen 1.sezona başlayamadın demiştim cnm :F vampir günlükelrinede devam et diye not düşmüştüm sen şimdi o konuya gidene kadar yorulursun seni yormayayım dedim :F
Mesajında bir iğneleme sezdim ablacım. :A

Harika olmuş lo Avmde geçen şeyleri severim Cyprusta avm bilem yok .ss Adim basi avm istiyorum :( insallah avmyi dagitirlar :bhr:

İlk defa bir forum dizisi okudum güzel olmuş. Biraz da boş zamanıma denk geldiği için oldu :D Yine de iyiydi. Tokatlamasını bekliyorum. :D

Okudum çok beğendimm hastalığın ardından çok iyi geldi bu senaryo @Dosi @Çiğdem- le iyi bir üçlümü olmuşuz ne çok beğendim:D @Dosi zeynebim nerdesin:(

bu repliği çözemedim benimki kim niye yanında durmamalıyım dedim ben ya :F

Melek: Benimkinin anıları geliyor aklıma. Belki de yanında hiç durmamalıyım, ona olumlu bir örnek olacağımı sanmıyorum.

Okudum çok beğendimm hastalığın ardından çok iyi geldi bu senaryo @Dosi @Çiğdem- le iyi bir üçlümü olmuşuz ne çok beğendim:D @Dosi zeynebim nerdesin:(

bu repliği çözemedim benimki kim niye yanında durmamalıyım dedim ben ya :F

Melek: Benimkinin anıları geliyor aklıma. Belki de yanında hiç durmamalıyım, ona olumlu bir örnek olacağımı sanmıyorum.
Daha önce sen de nikahta terk edilmişsin bu yüzden Çiğdem de aynı şeyi yaşayınca aklına o geliyor ve hatırlamak istemiyorsun. Beğendiğin için teşekkürler. :D
İlk defa bir forum dizisi okudum güzel olmuş. Biraz da boş zamanıma denk geldiği için oldu :D Yine de iyiydi. Tokatlamasını bekliyorum. :D
Beğendiğine sevindim gelecek bölümlerde de yorumlarını görürüz umarım. :D
Firsatim olursa okurum tabi ama biraz uzun olmus gibi görünüyor :A
Oku artık. :A

Daha önce sen de nikahta terk edilmişsin bu yüzden Çiğdem de aynı şeyi yaşayınca aklına o geliyor ve hatırlamak istemiyorsun. Beğendiğin için teşekkürler. :D

Beğendiğine sevindim gelecek bölümlerde de yorumlarını görürüz umarım. :D

Oku artık. :A
Yarin okurum herhalde :A