5 sahne iyidir çokta uzun olmayan replikler ileO yüzden çok kısaltmama gerek yok ne dersin?
5 sahne iyidir çokta uzun olmayan replikler ileO yüzden çok kısaltmama gerek yok ne dersin?
Zaten her bölümde 4-5 sahne var konuşmalar da sahneye göre uzun ya da kısa oluyor. Aslında akıcı olduktan sonra uzunluğu çok da önemli değil o kısma daha çok önem vereceğim.5 sahne iyidir çokta uzun olmayan replikler ile
hhaha aa demekki akıcı değil senin senaryon ayoll 15 sahne okudum gibi hissettimZaten her bölümde 4-5 sahne var konuşmalar da sahneye göre uzun ya da kısa oluyor. Aslında akıcı olduktan sonra uzunluğu çok da önemli değil o kısma daha çok önem vereceğim.
Düğünde terk edilme gibi önemli bir olayı 5 cümleyle geçemezdim herhalde.hhaha aa demekki akıcı değil senin senaryon ayoll 15 sahne okudum gibi hissettim
O halde çözümü bulduk replikleri kısaltıcaksınDüğünde terk edilme gibi önemli bir olayı 5 cümleyle geçemezdim herhalde.
Senin sayende 5 sayfa mesaj oldu istersen yarın da devam edebiliriz.O halde çözümü bulduk replikleri kısaltıcaksın
Sahura kaçacam zaten yarın kalaylamaya devam ederimSenin sayende 5 sayfa mesaj oldu istersen yarın da devam edebiliriz.
Bu sefer yarıda kalmaması için desteğin önemli.Sahura kaçacam zaten yarın kalaylamaya devam ederim
Mesajında bir iğneleme sezdim ablacım.Hhaha gözlük o yanlış anlaışmaya geldi demek
süpernatural yorumun nerede kaldı 13.sezonumuz geliyor sen 1.sezona başlayamadın demiştim cnm vampir günlükelrinede devam et diye not düşmüştüm sen şimdi o konuya gidene kadar yorulursun seni yormayayım dedim
Şahsen yarın (yani bugün) okuman tercihimdir. Teşekkürler.Uygun oldugum bir ara okurum simdiden hayirli olsun @Aserat
Firsatim olursa okurum tabi ama biraz uzun olmus gibi görünüyorŞahsen yarın (yani bugün) okuman tercihimdir. Teşekkürler.
Daha önce sen de nikahta terk edilmişsin bu yüzden Çiğdem de aynı şeyi yaşayınca aklına o geliyor ve hatırlamak istemiyorsun. Beğendiğin için teşekkürler.Okudum çok beğendimm hastalığın ardından çok iyi geldi bu senaryo @Dosi @Çiğdem- le iyi bir üçlümü olmuşuz ne çok beğendim @Dosi zeynebim nerdesin
bu repliği çözemedim benimki kim niye yanında durmamalıyım dedim ben ya
Melek: Benimkinin anıları geliyor aklıma. Belki de yanında hiç durmamalıyım, ona olumlu bir örnek olacağımı sanmıyorum.
Beğendiğine sevindim gelecek bölümlerde de yorumlarını görürüz umarım.İlk defa bir forum dizisi okudum güzel olmuş. Biraz da boş zamanıma denk geldiği için oldu Yine de iyiydi. Tokatlamasını bekliyorum.
Oku artık.Firsatim olursa okurum tabi ama biraz uzun olmus gibi görünüyor
Yarin okurum herhaldeDaha önce sen de nikahta terk edilmişsin bu yüzden Çiğdem de aynı şeyi yaşayınca aklına o geliyor ve hatırlamak istemiyorsun. Beğendiğin için teşekkürler.
Beğendiğine sevindim gelecek bölümlerde de yorumlarını görürüz umarım.
Oku artık.
bence dua etmeli bildirmin sana gittiğineYarin okurum herhalde
Konuyu hareketlendirmek lazım bu yüzden yorumların gerekli.Yarin okurum herhalde
Neden reyizbence dua etmeli bildirmin sana gittiğine