eTV Aşk İşleri - 1. Bölüm | YENİ DİZİ

Senin enerjik olmanı hayat dolu kelimesiyle ifade etmezdim diyor işte. Hayat dolu demiyor çünkü daha göremesek de karakter inatçı ve kolay sinirlenebilen biri Kaan da buna daha önce tanık olduğu için öyle dedi. :A @Bully
@Bully un hayat dolu zaten değildi boş ver sen evlenmemekle iyi etmişsin demesi lazımdı destereye o cümleden savunması tuhaf olmuş 1.bölüme kara leke gibi bir hata ile başladık kulağına küpe et ayoll :A :A :A

@Bully un hayat dolu zaten değildi boş ver sen evlenmemekle iyi etmişsin demesi lazımdı destereye o cümleden savunması tuhaf olmuş 1.bölüme kara leke gibi bir hata ile başladık kulağına küpe et ayoll :A :A :A
Çiğdem'i seviyor sadece @Dosi hayat dolu deyince o mevzu açıldı. Ayrıca öyle dese kimse @Bully'nin karakterini sevmezdi. :A

Ama 10. bölümde ara sezonu finali olacak ablacım kalan 5 bölüm Ağustos'ta. :A Gerçi yine yetişmiyor. :F
CW takvimi belli oldu konusuna baksana cnm sana mesajım var :A :A :A

Çiğdem'i seviyor sadece @Dosi hayat dolu deyince o mevzu açıldı. Ayrıca öyle dese kimse @Bully'nin karakterini sevmezdi. :A
Neyse cnm 2.bölüm daha hatasız olur inş diyelim ama türünün komedi olması asıl komedi gibi olmuş onuda düzelltmelisin :A :A :A

Ama 10. bölümde ara sezonu finali olacak ablacım kalan 5 bölüm Ağustos'ta. :A Gerçi yine yetişmiyor. :F
Kasap et derdinde diye başlardım da neyse. :A

CW takvimi belli oldu konusuna baksana cnm sana mesajım var :A :A :A

Neyse cnm 2.bölüm daha hatasız olur inş diyelim ama türünün komedi olması asıl komedi gibi olmuş onuda düzelltmelisin :A :A :A
Spoiler vermek istemiyorum ama gelecek bölüm sizin hesaplaşmanız var bu yüzden komedi daha az. Forum şartlarında da bu kadar oluyor ayrıca. :A

aa enerjinizi düşürmeyin ayoll benden biraz örnek alın ne olursa enerjim düşmüyor hem sizden daha yaslıyım ben senin daha enerji dolu olman lazım :A :A :A

Oku oku bitmiyordu bee :F
O zaman cümleleri biraz daha kısa tutmaya çalışırım ama yine de beklentilerini ayarla derim. :A

aa enerjinizi düşürmeyin ayoll benden biraz örnek alın ne olursa enerjim düşmüyor hem sizden daha yaslıyım ben senin daha enerji dolu olman lazım :A :A :A

Oku oku bitmiyordu bee :F
Bende "yaslı" okudum yanlış anlayacaktım bir an cümleye baktım yaşlı daha mantıklı durdu. :F Evet kraliçem bu konuda idolümsün Şaban'ın filmi gibi Gülen Adam. :F

Bende "yaslı" okudum yanlış anlayacaktım bir an cümleye baktım yaşlı daha mantıklı durdu. :F Evet kraliçem bu konuda idolümsün Şaban'ın filmi gibi Gülen Adam. :F
Hhaha gözlük o yanlış anlaışmaya geldi demek :A :A :A

süpernatural yorumun nerede kaldı 13.sezonumuz geliyor sen 1.sezona başlayamadın demiştim cnm :F vampir günlükelrinede devam et diye not düşmüştüm sen şimdi o konuya gidene kadar yorulursun seni yormayayım dedim :F