Damien Duff
Favori Üye
Ben dedim sana @eskiciSana bir reyting rekoru kirdirirdim ama reyting sistemi degismis galiba oylarimi gönderirim birazdan
Ben dedim sana @eskiciSana bir reyting rekoru kirdirirdim ama reyting sistemi degismis galiba oylarimi gönderirim birazdan
Tamam onun oylarini kullandim simdi senin oylarini kullanacamBanada oylarını yoksa Burçin'e yazık olacak baya -25 yiyince
Tamam hallederiz o zaman sen merak etmeDeğişti ama yine mesaj sayısı önemli. Yani 200-300 mesaj falan olsa zirveye oynarız.
Hoş geldin bölümü okuyup yorum yapmak ister misin?
Ne dedin reyizBen dedim sana @eskici
Yorum sayısı diye çarpj 0.5 diyeTamam onun oylarini kullandim simdi senin oylarini kullanacam
Tamam hallederiz o zaman sen merak etme
Ne dedin reyiz
İki parçada okudum biraz uzun olmuş ama olay devamlılık içinde olduğu için okutturdu, emeğine sağlık. @Aserat
@Çiğdem- bende kavuşamıyorsunuz burda da nikah masasında terkedilip kavuşamadınız.
Yine klişe bir hikaye ve senarist @Aserat
Diyaloglar üzerine kurulu bir senaryo olmuş yine hiçbir sürükleyiciliği yok son sahne haricinde klasik Aserat senaryoları.
Bu arada ben de vardım neredeyim
aa hiç konuşma sen beyefendi @destere forumdan gitmeden istedği sahneyi sana yazdırıp öyle gitmiş bunlar planlıydı sanırım kaç rüşvet aldın kim bilir
ayy bölümü bitirdim sonunda @Aserat 2.bölüm bunun yarısı olsun
ayrıca komedi demiş az önce size atacan ama dizi sitres dolu bu diziyi izleyen bunalıma girer
@Bully yine arkdslığını konusturmus burdada benim yanımda yer alıp @destere ye yanlıs yaotığını bildirmiş
@Aserat emeğine sağlık, güzel olmuş. Zaten senin diyalogları beğendiğimi biliyorsun, başarılısın bu konuda ama bölümde heyecan ve aksiyon azdı biraz, tabii başlangıç bölümü olduğu için de biraz durgun olabilir ama şu haliyle klasik bir romantik komedi gibi duruyor, daha önce çok gördük bu tarz senaryoları Tatlı İntikam dizisi, Romantik Komedi filmi vesaire. Biraz kendinden farklılıklar katmalısın sanki, bölümler ilerledikçe daha iyi olacaktır diye düşünüyorum
@destere ile arkadaş olup onunla dertleşmem, ona tavsiyeler vermem falan güzel ironi olmuş, reelde böyle bir şeyin mümkünatı olmaz
@Çiğdem- de destere tarafından terk edilince alkole vurmuş kendini ahaha
@Dosi ile benim hikayemize girilmemiş henüz, ama bir yerde trip yemişiz yine @vadikızı da saldırgan kişiliğine dizide de devam etmiş
Harika olmuş lo Avmde geçen şeyleri severim Cyprusta avm bilem yok .ss Adim basi avm istiyorum insallah avmyi dagitirlar
İlk defa bir forum dizisi okudum güzel olmuş. Biraz da boş zamanıma denk geldiği için oldu Yine de iyiydi. Tokatlamasını bekliyorum.
Okudum çok beğendimm hastalığın ardından çok iyi geldi bu senaryo @Dosi @Çiğdem- le iyi bir üçlümü olmuşuz ne çok beğendim @Dosi zeynebim nerdesin
bu repliği çözemedim benimki kim niye yanında durmamalıyım dedim ben ya
Melek: Benimkinin anıları geliyor aklıma. Belki de yanında hiç durmamalıyım, ona olumlu bir örnek olacağımı sanmıyorum.
Tipik bir yaz dizisi olmuş
Güzel olmus @Aserat begendim
2. BÖLÜM ÖZETİ:
Olaylı düğünden sonra ilk kez bir araya gelen Çiğdem ve Selim'in ne yapacağı merak konusuyken Çiğdem herkesi şaşırtacak bir hamlede bulunur. İlişkilerini masaya yatırma imkanı bulan ikili, başından geçenlere daha farklı bir yönden bakmaya başlayacaktır.
Kaan, Zeynep'in moralini düzeltmek için harekete geçerken Melek tatsız anlar yaşar. Öte yandan günün sonunda şaşırtma sırası Selim'e gelmiştir.
Aşk İşleri, yeni bölümüyle Cuma 21.00'de ekranın yeni rengi eTV'de!
Beğendiğine sevindim gelecek bölümler daha da iyi olacak inşallah.Emeğine sağlık @Aserat çok beğendim. Yakışıklı bir jönü partnerim yapmışsın yanıma yakışan biri olması iyi olmuş @Bully
Bakalım bizi nasıl maceralar bekliyor
Kaan bir yorumda trip mevzusuna değinmişsin. Senle birgün şu kelimeyi masaya yatıralım
Bu ilk bölum yorumum acele yolladigim icin cokta dikkat etmiyorum doğru tarafami yaziyom diye
Teşekkürler yorum için. Bölümün üstünden bir ay geçtiği için daha fazla bir şey eklemeyeceğim.Okudum sonunda Ay baya uzun bir bölüm olmuş.ss Ama ilk bölüm olduğu için hikayeyi ve karakterleri tanıtma olayı vs. o yüzden anlıyorum. Akıcı olmuş, pek sıkılmadım.
Çiğdem'in ayrılık sonrası halleri iyiydi Ama en iyisi destere'nin bir anda her şeyi unutup Wonder Woman'a gidelim, sonra kızlar falan demesiydi
Ellerine sağlık @Aserat
Bu kadar mıydı.ss Ben gecenin bu saatinde senin dizini okuyayım, senin yaptığın yoruma bak.Teşekkürler yorum için. Bölümün üstünden bir ay geçtiği için daha fazla bir şey eklemeyeceğim.
3 bölüm daha var.Bu kadar mıydı.ss Ben gecenin bu saatinde senin dizini okuyayım, senin yaptığın yoruma bak.