Peki canım öyle olsun.İyi de ben bunları bastırmıyorum ki
Peki canım öyle olsun.İyi de ben bunları bastırmıyorum ki
Teşekkürler. Valla önceki dizilerime göre daha kısa oldu bence bu kadar uzunluk da yeter hikayeyi anlatmam lazım. Saati de rastgele seçtim altında başka anlam aramayın.İki parçada okudum biraz uzun olmuş ama olay devamlılık içinde olduğu için okutturdu, emeğine sağlık. @Aserat
@Çiğdem- bende kavuşamıyorsunuz burda da nikah masasında terkedilip kavuşamadınız.
Evet söylemeyi unuttum sen 2. bölümde geliyorsun. Ayrıca bu bir komedi dizisi çok çok büyük olaylar beklememek lazım. Aslında beğendin de söylemek işine gelmiyor işte.Yine klişe bir hikaye ve senarist @Aserat
Diyaloglar üzerine kurulu bir senaryo olmuş yine hiçbir sürükleyiciliği yok son sahne haricinde klasik Aserat senaryoları.
Bu arada ben de vardım neredeyim
Komedi mi hiç gülmedim amaTeşekkürler. Valla önceki dizilerime göre daha kısa oldu bence bu kadar uzunluk da yeter hikayeyi anlatmam lazım. Saati de rastgele seçtim altında başka anlam aramayın.
Evet söylemeyi unuttum sen 2. bölümde geliyorsun. Ayrıca bu bir komedi dizisi çok çok büyük olaylar beklememek lazım. Aslında beğendin de söylemek işine gelmiyor işte.
Senin sorunun olabilir.Komedi mi hiç gülmedim ama
Yeni sekmede okunmayı bekliyor
Geç olmadan bekliyorum konuyu hareketlendirmek lazım.Yeni sekmede okunmayı bekliyor
Beğendiğini söyledi illa ki gülmüştür.@mrt-06 sen güldün mü
La bildiğin dramdı neresi komediGeç olmadan bekliyorum konuyu hareketlendirmek lazım.
Beğendiğini söyledi illa ki gülmüştür.
İp gibi yazmıssın ayoll hemen 2 dakıka bakayım olmuyorkı sakin kafayla bakmak lazımGeç olmadan bekliyorum konuyu hareketlendirmek lazım.
Beğendiğini söyledi illa ki gülmüştür.
Seni Lacivert'i de görecez hafta sonu yayınla. Hani Çarşamba yayınlıyordunHahaha Güler misin ağlar mısın
Önümüzdeki Çarşamba İşte tarihi yazmıştım mükemmel bölümler geliyorSeni Lacivert'i de görecez hafta sonu yayınla. Hani Çarşamba yayınlıyordun
İp gibi kısmını iltifat olarak alıyorum.İp gibi yazmıssın ayoll hemen 2 dakıka bakayım olmuyorkı sakin kafayla bakmak lazım
Senin dizin dram mıydı ya? Her bölümü izlerken gülme krizine giriyorum çünkü.Önümüzdeki Çarşamba İşte tarihi yazmıştım mükemmel bölümler geliyor
Saldırma etrafaİp gibi kısmını iltifat olarak alıyorum.
Senin dizin dram mıydı ya? Her bölümü izlerken gülme krizine giriyorum çünkü.
şansına @destere de gitmiş onla coşturucaktık başrolun terk etmiş setiİp gibi kısmını iltifat olarak alıyorum.
Senin dizin dram mıydı ya? Her bölümü izlerken gülme krizine giriyorum çünkü.