eTV Aşk İşleri - 1. Bölüm | YENİ DİZİ

İki parçada okudum biraz uzun olmuş ama olay devamlılık içinde olduğu için okutturdu, emeğine sağlık. :) @Aserat

@Çiğdem- bende kavuşamıyorsunuz burda da nikah masasında terkedilip kavuşamadınız. :A
Teşekkürler. Valla önceki dizilerime göre daha kısa oldu bence bu kadar uzunluk da yeter hikayeyi anlatmam lazım. Saati de rastgele seçtim altında başka anlam aramayın. :A
Yine klişe bir hikaye ve senarist @Aserat :A

Diyaloglar üzerine kurulu bir senaryo olmuş yine hiçbir sürükleyiciliği yok son sahne haricinde klasik Aserat senaryoları. :A

Bu arada ben de vardım neredeyim :A
Evet söylemeyi unuttum sen 2. bölümde geliyorsun. Ayrıca bu bir komedi dizisi çok çok büyük olaylar beklememek lazım. Aslında beğendin de söylemek işine gelmiyor işte. :A

Teşekkürler. Valla önceki dizilerime göre daha kısa oldu bence bu kadar uzunluk da yeter hikayeyi anlatmam lazım. Saati de rastgele seçtim altında başka anlam aramayın. :A

Evet söylemeyi unuttum sen 2. bölümde geliyorsun. Ayrıca bu bir komedi dizisi çok çok büyük olaylar beklememek lazım. Aslında beğendin de söylemek işine gelmiyor işte. :A
Komedi mi :F hiç gülmedim ama :A