Aşkın Peşinden - 1. Bölüm | YENİ DİZİ

Buldugun konu bu mu yoksa
söyle diziyle ilgili bir konu bulda ordan yürürüz Edirne'den girer Adana'dan cikariz
Zaten SS bittikten sonra çarşamba günkü 2. bölümün özetini paylaşacağım o zaman bol bol malzeme çıkar. Hikayeye hızlı giriş yapabilmek için ilk etapta haftada iki kez vereceğim.

Yaptığım rezalet esprimsiyle @denizz19'u da konudan kaçırdım aferin bana.

Zaten SS bittikten sonra çarşamba günkü 2. bölümün özetini paylaşacağım o zaman bol bol malzeme çıkar. Hikayeye hızlı giriş yapabilmek için ilk etapta haftada iki kez vereceğim.
Haftada iki bölüm koymak daha iyi olur hep böyle devam et @denizz19 melunu gibi olma

2. Bölüm Özeti:
Çiğdem, karnındaki bebeğin babasının Emre olduğunu fark etmiş ve onun peşine düşmeye karar vermiştir. Tek amacı çocuk haberini onun ailesine duyurmaktır. Öte yandan onu bulana kadar envai çeşit olay başına gelir, ama içi intikam hırsıyla dolmuştur ve onu bulmak için her şeyi yapacaktır. Peki Emre her şeyi öğrenince nasıl bir tepki verecek?

Aşkın Peşinden, yepyeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de Fav10'da!

@Çiğdem- @xemrexxx @denizz19 @eskici @destere @Bully @Forumdash @MayısKralı @ozgur2113 @mrt-06 @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Billy Kane @turkuazz @-potterhead- @Starcık ve diğerleri...

Son düzenleme:
ay bir de çocuk mu yapmışım maşallah

Gün değişikliği yaşaman güzel olmasına güzel de yanlış gün seçmişsin Lacivert'in karşısına geçmişsin

Hazır gelmişken oku bari gelecek bölümlerde layığını bulacak zaten o cadı.
ay nolacak uçurumdanb düşecek ama ölmeyecek denizde sürüklenecek sonra balıkçı ağlarına takılacak balıkçılar bunun tipini görünce bi güzel dövecek sonra buna bişi olmayınca cadı sanıp yakmaya çalışacaklar dimi öyle de lütfen
@eskici @Çiğdem- @destere

Gün değişikliği yaşaman güzel olmasına güzel de yanlış gün seçmişsin Lacivert'in karşısına geçmişsin
Hem çarşamba hem cumartesi yayınlayacağım hikayeye çabuk başlamak için.

Diziyi sana teslim etsek Çiğdem'i ölmekten beter edermişsin benim kalemim o kadar de keskin değil çok şükür. Ama seni mutlu edecekse evet diyeyim.

Çarşamba güme gitmezsin inşallah kendi dizim varken sana yararım dokunmaz bilgine
Ayrıca haftalık 2'ye çıkarman herkesi soğutur
Hayir canim ne sogutmasi bakma sen bu meluna
iki bölüm iyidir kendisi yapmadigi icin sana da yaptirmamaya calisiyor
@Aserat