Dünyadaki hiçbir müşteri bir garsona saçların yağlı ve çirkinsin demez çok ihtimal dışı bir diyalog olmuş öncelikle onu söylemeden geçemedim.
Çok uzun diyalogların olduğunu söylemeden edemeyeceğim öncelikle. Bazı diyaloglar biraz zorlama gibi geldi bana ve dizinin havasını kaydırmış.
Neyse zaten en baştan da söylediğim gibi No 309'un ilk bölümünü izlediğimden biliyorum olay örgüsüne varana kadar her şey birebir aynı ama eminim dediğin gibi çok farklı şeyler sunacaksındır.
Bir diğer saçma gelen husus Emre'nin bu kadar büyütülmesi. Tamam Emre popstar olabilir de Selçuk'u iş üstünde yakalamış adamın verdiği tepkiye bak orası biraz enteresan olmuş. Yok Emre Bey, yok tabi işe alırım tekrar söylemleri bilemedim çok abartılı gibi geldi ama sen daha iyi bilirsin tabi.
Diyalogların güzel, ağzın güzel laflar yapıyor ama sadece diyalog kurtarmaz diziyi. İçi dolu dolu bir senaryo gerekiyor ki izleyici sonrasını iple çekebilsin. Sonu mesela ben ona gününü göstereceğim gibi bir sözle bitirmişsin. Biz burada neyin beklentisine girebiliriz bunu da iyi sunmanı bekliyorum. Gerekirse sen bende pek beğenmiyorsun ama gereksiz dediğim gizemleri de sıkıştır araya ve izleyicinin tahmin yapmasını sağla. Anladın bence sen mesajımı.
İlk bölüm olarak biraz abartı bulduğumu söyleyerek 6/10