Aşkın Peşinden - 1. Bölüm | YENİ DİZİ

La zevzek ben senin popstar olmana laf mı ettim çok abartıldığını söyledim adamı kadınla sevişirken basmışsın adam oo Emre bey hoş geldiniz demiş yok artık :F
Yani o sahnede onun geldiğini fark edince kadından kurtulmaya çalıştı zaten. Oradaki şaşkınlığı pek verememiş olabilirim ama tahmin etmiş olmanız gerekirdi. :A

Dizinin ilk bölümden yayından kaldırılmasını isteseydim öyle yapardım. :A

Beğendiğin için teşekkürler. Dediğim gibi abartılı noktaları törpülemeye çalışacağım. :X
Niye yayindan kaldirilsin ya tv de izledigimiz kadarini anlatabilirdin ondan da bir sey olmaz yani :A

Dünyadaki hiçbir müşteri bir garsona saçların yağlı ve çirkinsin demez çok ihtimal dışı bir diyalog olmuş öncelikle onu söylemeden geçemedim. :D

Çok uzun diyalogların olduğunu söylemeden edemeyeceğim öncelikle. Bazı diyaloglar biraz zorlama gibi geldi bana ve dizinin havasını kaydırmış.

Neyse zaten en baştan da söylediğim gibi No 309'un ilk bölümünü izlediğimden biliyorum olay örgüsüne varana kadar her şey birebir aynı ama eminim dediğin gibi çok farklı şeyler sunacaksındır. :)

Bir diğer saçma gelen husus Emre'nin bu kadar büyütülmesi. Tamam Emre popstar olabilir de Selçuk'u iş üstünde yakalamış adamın verdiği tepkiye bak orası biraz enteresan olmuş. Yok Emre Bey, yok tabi işe alırım tekrar söylemleri bilemedim çok abartılı gibi geldi ama sen daha iyi bilirsin tabi. :)

Diyalogların güzel, ağzın güzel laflar yapıyor ama sadece diyalog kurtarmaz diziyi. İçi dolu dolu bir senaryo gerekiyor ki izleyici sonrasını iple çekebilsin. Sonu mesela ben ona gününü göstereceğim gibi bir sözle bitirmişsin. Biz burada neyin beklentisine girebiliriz bunu da iyi sunmanı bekliyorum. Gerekirse sen bende pek beğenmiyorsun ama gereksiz dediğim gizemleri de sıkıştır araya ve izleyicinin tahmin yapmasını sağla. Anladın bence sen mesajımı. :A

İlk bölüm olarak biraz abartı bulduğumu söyleyerek 6/10
Bu arada aklıma düşmüşken söyleyeyim No: 309'un ilk bölümünde galiba biri iki tarafın içeceklerine hap atıyor ve onlar da iyice kafayı bulduktan sonra çocuk yapıyordu burada öyle bir şey görebildin mi? :A

Niye yayindan kaldirilsin ya tv de izledigimiz kadarini anlatabilirdin ondan da bir sey olmaz yani :A
Bu senaristler aşamıyorlar kendilerini ama ben bu hafta şahane sahneler hazırladım :A 6.bölümle yıkılacak ortalık :D

Bu arada aklıma düşmüşken söyleyeyim No: 309'un ilk bölümünde galiba biri iki tarafın içeceklerine hap atıyor ve onlar da iyice kafayı bulduktan sonra çocuk yapıyordu burada öyle bir şey görebildin mi? :A
Yoo hap yoktu atma direk içtiler :G

Bu senaristler aşamıyorlar kendilerini ama ben bu hafta şahane sahneler hazırladım :A 6.bölümle yıkılacak ortalık :D

Ben öyle biliyorum hatta galiba akrabalardan biri atmıştı. Bu arada kendi dizimizin reklamını daha sonra yapalım. :A

Birkaç gün sonra resmi Youtube hesaplarından sahnenin sansürsüz halini paylaşırız. :A

Haklısın No 309'da kız başka bir Onur'la buluşuyor ve Onur'un kuzeni kızın içeceğine ilaç atıyordu :D

Direk içmediler Onur'un kuzeni kızın içeceğine ilaç atıyordu garsona para verip üstüne gelme senaristin :A

Sen kendini baya asmissin zaten merakla bekliyoruz :A
Ben öyle biliyorum hatta galiba akrabalardan biri atmıştı. Bu arada kendi dizimizin reklamını daha sonra yapalım. :A

Birkaç gün sonra resmi Youtube hesaplarından sahnenin sansürsüz halini paylaşırız. :A
Hmm iyi o zaman merakla bekliyoruz :F