Yok şaka olduğunu biliyorum zaten.
O gece kafası biraz güzeldi ve sabah kendine gelince şok olması gayet normal.
he iyi tmm cevap yazmayınca kızdın sandım da
Yok şaka olduğunu biliyorum zaten.
Reytingler ne Zaman gelecek bu aradaYok şaka olduğunu biliyorum zaten.
Gelecek çarşamba falan, iki haftayı birleştirerek yayınlayacağım.Reytingler ne Zaman gelecek bu arada
Sistem sana döndü demek. Öyle olsun neyse reytingimiz daha da yükselirHazır forumdayken yorumunu bekliyorum. @Bully
Gelecek çarşamba falan, iki haftayı birleştirerek yayınlayacağım.
Bana döndü derken? Sadece daha çok yapım olsun diye öyle yapıyorum.Sistem sana döndü demek. Öyle olsun neyse reytingimiz daha da yükselir
Olayların daha hızlı gelişmesi için bölümleri biraz uzatmak zorunda kalıyorum, o da nazarlığımız olsun artık. Umarım 2. bölümde sorunları toparlayabilirim.Konusuyla gündemden düşmeyen dizi başladı demek. Çok uzundu ve inadına uzatmak için sahneler eklemişsin onlar olmasa daha akıcı ve güzel olurdu biraz sıktı açıkcası. Bazı replikler güzeldi, bazıları forumda çok duyduğumuz repliklerdi güldürmedi pek. İdare eder bir başlangıç oldu ilk bölüm için. 2. bölümü bekliyoruz daha kısa bir şekilde.
Musait değilim şimdi ne kadar çok uzun yazmişsinBence okuyup yorum yapsanız fena olmaz. @Forumdash @Bully
Size güvendim ama konuyu coşturmuyorsunuz ki. @denizz19 @eskici
Sen yardim etmezsen nasil costuralimBence okuyup yorum yapsanız fena olmaz. @Forumdash @Bully
Yahu ne konuşalım ki senin konuşman lazım biz zaten eskici ile Lacivertte konuşuyoruz. Az kendini ver de sohbet et milletleBence okuyup yorum yapsanız fena olmaz. @Forumdash @Bully
Yahu ne konuşalım ki senin konuşman lazım biz zaten eskici ile Lacivertte konuşuyoruz. Az kendini ver de sohbet et milletle
Forum için yapacağımız özel çalışma için hazırlık yapıyorum da o yüzden gelemedim. Bence siz bir konu başlatın ben de birazdan dahil olurum.Sen yardim etmezsen nasil costuralim
Tamam o zaman uygun bir zamanında yorumunu bekliyorum.Musait değilim şimdi ne kadar çok uzun yazmişsin
Uğraşamam hiç valla tüm gün yoktum evde yorgunum zatenForum için yapacağımız özel çalışma için hazırlık yapıyorum da o yüzden gelemedim. Bence siz bir konu başlatın ben de birazdan dahil olurum.
Tamam o zaman uygun bir zamanında yorumunu bekliyorum.
Konunun sahibi sensin konuyu da sen baslatabilirsin ancakForum için yapacağımız özel çalışma için hazırlık yapıyorum da o yüzden gelemedim. Bence siz bir konu başlatın ben de birazdan dahil olurum.
Tamam o zaman uygun bir zamanında yorumunu bekliyorum.
Aynen zivaynen kardesimYahu ne konuşalım ki senin konuşman lazım biz zaten eskici ile Lacivertte konuşuyoruz. Az kendini ver de sohbet et milletle
Uğraşamam hiç valla tüm gün yoktum evde yorgunum zaten
Tamam o zaman ben Seviyor Sevmiyor bittikten sonra münasip bir konu bulurum ve sohbete başlarız. Ayrıca Lacivert çoktan 200 mesajı geçti daha nesini konuşuyorsunuz?Konunun sahibi sensin konuyu da sen baslatabilirsin ancak
Aynen zivaynen kardesim
Labirent ne yaTamam o zaman ben Seviyor Sevmiyor bittikten sonra münasip bir konu bulurum ve sohbete başlarız. Ayrıca Labirent çoktan 200 mesajı geçti daha nesini konuşuyorsunuz?
Ne Labirent'i? Ben oraya kapı gibi LACİVERT yazdım. Olmayan şeyi gördüğüne göre kafan güzel olmalı.Labirent ne ya
Sonradan degistirdigini gördük hem zaten benim alintiladigim mesajda labirent yaziyor yani elimde kanit bile varNe Labirent'i? Ben oraya kapı gibi LACİVERT yazdım. Olmayan şeyi gördüğüne göre kafan güzel olmalı.
Galiba gözün bozulmaya başlamış bir doktora görünsen fena olmaz. Zaten @denizz19 da destek vereceğim diye beni yüz üstü bıraktı, Labirent'in reytingleri düşerse görürüm ben onu.Sonradan degistirdigini gördük hem zaten benim alintiladigim mesajda labirent yaziyor yani elimde kanit bile var
Labirent değil Lacivert :ssTamam o zaman ben Seviyor Sevmiyor bittikten sonra münasip bir konu bulurum ve sohbete başlarız. Ayrıca Lacivert çoktan 200 mesajı geçti daha nesini konuşuyorsunuz?