Aşkın Peşinden - 1. Bölüm | YENİ DİZİ

Konusuyla gündemden düşmeyen dizi başladı demek. :F Çok uzundu ve inadına uzatmak için sahneler eklemişsin onlar olmasa daha akıcı ve güzel olurdu biraz sıktı açıkcası. Bazı replikler güzeldi, bazıları forumda çok duyduğumuz repliklerdi güldürmedi pek. :D İdare eder bir başlangıç oldu ilk bölüm için. 2. bölümü bekliyoruz daha kısa bir şekilde. :D

Konusuyla gündemden düşmeyen dizi başladı demek. :F Çok uzundu ve inadına uzatmak için sahneler eklemişsin onlar olmasa daha akıcı ve güzel olurdu biraz sıktı açıkcası. Bazı replikler güzeldi, bazıları forumda çok duyduğumuz repliklerdi güldürmedi pek. :D İdare eder bir başlangıç oldu ilk bölüm için. 2. bölümü bekliyoruz daha kısa bir şekilde. :D
Olayların daha hızlı gelişmesi için bölümleri biraz uzatmak zorunda kalıyorum, o da nazarlığımız olsun artık. Umarım 2. bölümde sorunları toparlayabilirim. :D

Yahu ne konuşalım ki senin konuşman lazım biz zaten eskici ile Lacivertte konuşuyoruz. Az kendini ver de sohbet et milletle :A
Sen yardim etmezsen nasil costuralim :A
Forum için yapacağımız özel çalışma için hazırlık yapıyorum da o yüzden gelemedim. Bence siz bir konu başlatın ben de birazdan dahil olurum. :A

Musait değilim şimdi:( ne kadar çok uzun yazmişsin:(
Tamam o zaman uygun bir zamanında yorumunu bekliyorum. :X

Forum için yapacağımız özel çalışma için hazırlık yapıyorum da o yüzden gelemedim. Bence siz bir konu başlatın ben de birazdan dahil olurum. :A

Tamam o zaman uygun bir zamanında yorumunu bekliyorum. :X
Konunun sahibi sensin konuyu da sen baslatabilirsin ancak :A
Yahu ne konuşalım ki senin konuşman lazım biz zaten eskici ile Lacivertte konuşuyoruz. Az kendini ver de sohbet et milletle :A
Aynen zivaynen kardesim :A

Sonradan degistirdigini gördük hem zaten benim alintiladigim mesajda labirent yaziyor yani elimde kanit bile var :A
Galiba gözün bozulmaya başlamış bir doktora görünsen fena olmaz. Zaten @denizz19 da destek vereceğim diye beni yüz üstü bıraktı, Labirent'in reytingleri düşerse görürüm ben onu. :A