ben de rahatsızın ama bölüm başı 150 bin verdiler reytiingim yüksek diye mecbur katlanıcam sana @Aserat aslında dreamle partner olsam daha uyumlu olurum çikinellayı şutla
ben de rahatsızın ama bölüm başı 150 bin verdiler reytiingim yüksek diye mecbur katlanıcam sana @Aserat aslında dreamle partner olsam daha uyumlu olurum çikinellayı şutla
bölüm başı paraları bize kaldı işte zten 30 bölümlük diziyi 1 bölümde bitirdik ayoll gidelim hadi paraları alıpben de rahatsızın ama bölüm başı 150 bin verdiler reytiingim yüksek diye mecbur katlanıcam sana @Aserat aslında dreamle partner olsam daha uyumlu olurum çikinellayı şutla
Beğendiğin için teşekkür ederim.süper olmuş çok beğendim ya
Kısa tutunca da olay olmadığını söylüyorsunuz. Hem ben şimdiden 8. bölüme kadar yazdım gelecek bölümlerde yaşananlar hepinizi çok şaşırtacak.
Biz siz @xemrexxx'i @Çiğdem- ile uygun gördük.ben de rahatsızın ama bölüm başı 150 bin verdiler reytiingim yüksek diye mecbur katlanıcam sana @Aserat aslında dreamle partner olsam daha uyumlu olurum çikinellayı şutla
Gelecek bölümleri bekleyin.bölüm başı paraları bize kaldı işte zten 30 bölümlük diziyi 1 bölümde bitirdik ayoll gidelim hadi paraları alıp
@xemrexxx niye uyandığında yabancı bir kızla yattığını görünce şok olmuşki yani yabancı bir erkekle uyanmayımı hayal ediyormuş bunusenarist @Aserat a sormak lazım? emre karakterinde bir tuhaflık bir yumoşluk var sanki )
Evet güzel olmus ama bazi sahneler daha acik olabilirdiBeğendin mi bari?
Nasıl yani açık?Evet güzel olmus ama bazi sahneler daha acik olabilirdi
Yani burada anlatamayacagimiz seyler oldu diyecegine anlatsaydinNasıl yani açık?
sen mi olacaktın popstar o karga sesinle höst haddini bil.ssDünyadaki hiçbir müşteri bir garsona saçların yağlı ve çirkinsin demez çok ihtimal dışı bir diyalog olmuş öncelikle onu söylemeden geçemedim.
Çok uzun diyalogların olduğunu söylemeden edemeyeceğim öncelikle. Bazı diyaloglar biraz zorlama gibi geldi bana ve dizinin havasını kaydırmış.
Neyse zaten en baştan da söylediğim gibi No 309'un ilk bölümünü izlediğimden biliyorum olay örgüsüne varana kadar her şey birebir aynı ama eminim dediğin gibi çok farklı şeyler sunacaksındır.
Bir diğer saçma gelen husus Emre'nin bu kadar büyütülmesi. Tamam Emre popstar olabilir de Selçuk'u iş üstünde yakalamış adamın verdiği tepkiye bak orası biraz enteresan olmuş. Yok Emre Bey, yok tabi işe alırım tekrar söylemleri bilemedim çok abartılı gibi geldi ama sen daha iyi bilirsin tabi.
Diyalogların güzel, ağzın güzel laflar yapıyor ama sadece diyalog kurtarmaz diziyi. İçi dolu dolu bir senaryo gerekiyor ki izleyici sonrasını iple çekebilsin. Sonu mesela ben ona gününü göstereceğim gibi bir sözle bitirmişsin. Biz burada neyin beklentisine girebiliriz bunu da iyi sunmanı bekliyorum. Gerekirse sen bende pek beğenmiyorsun ama gereksiz dediğim gizemleri de sıkıştır araya ve izleyicinin tahmin yapmasını sağla. Anladın bence sen mesajımı.
İlk bölüm olarak biraz abartı bulduğumu söyleyerek 6/10
sarhoş olduğu için bana yanaşmış gerçekte erkeklerden hoşlanıyormuş galiba iyi yakaladın vlla cnm @xemrexxx @Aserat
1) Orada kadın hamile olduğu için hormonları biraz azmıştı. Hatta kocası da bundan bahsediyordu ama gereksiz bir diyalog olarak gördüğüm için attım.Dünyadaki hiçbir müşteri bir garsona saçların yağlı ve çirkinsin demez çok ihtimal dışı bir diyalog olmuş öncelikle onu söylemeden geçemedim.
Çok uzun diyalogların olduğunu söylemeden edemeyeceğim öncelikle. Bazı diyaloglar biraz zorlama gibi geldi bana ve dizinin havasını kaydırmış.
Neyse zaten en baştan da söylediğim gibi No 309'un ilk bölümünü izlediğimden biliyorum olay örgüsüne varana kadar her şey birebir aynı ama eminim dediğin gibi çok farklı şeyler sunacaksındır.
Bir diğer saçma gelen husus Emre'nin bu kadar büyütülmesi. Tamam Emre popstar olabilir de Selçuk'u iş üstünde yakalamış adamın verdiği tepkiye bak orası biraz enteresan olmuş. Yok Emre Bey, yok tabi işe alırım tekrar söylemleri bilemedim çok abartılı gibi geldi ama sen daha iyi bilirsin tabi.
Diyalogların güzel, ağzın güzel laflar yapıyor ama sadece diyalog kurtarmaz diziyi. İçi dolu dolu bir senaryo gerekiyor ki izleyici sonrasını iple çekebilsin. Sonu mesela ben ona gününü göstereceğim gibi bir sözle bitirmişsin. Biz burada neyin beklentisine girebiliriz bunu da iyi sunmanı bekliyorum. Gerekirse sen bende pek beğenmiyorsun ama gereksiz dediğim gizemleri de sıkıştır araya ve izleyicinin tahmin yapmasını sağla. Anladın bence sen mesajımı.
İlk bölüm olarak biraz abartı bulduğumu söyleyerek 6/10
La zevzek ben senin popstar olmana laf mı ettim çok abartıldığını söyledim adamı kadınla sevişirken basmışsın adam oo Emre bey hoş geldiniz demiş yok artıksen mi olacaktın popstar o karga sesinle höst haddini bil.ss
Dizinin ilk bölümden yayından kaldırılmasını isteseydim öyle yapardım.Yani burada anlatamayacagimiz seyler oldu diyecegine anlatsaydin
Beğendiğin için teşekkürler. Dediğim gibi abartılı noktaları törpülemeye çalışacağım.İyi bir başlangıç olmuş aslında bazı yerleri biraz abartılı olsada bölümün iyi bir bölüm olduğunu söyleyebiliriz..hikayenin bu şekilde başlaması iyi olmuş ,emeğine sağlık @Aserat
Gizem konusunu açmaya gerek yok gizem işte yani izleyiciyi meraklandırma unsurları? Aa haftaya ne olacak gibi?1) Orada kadın hamile olduğu için hormonları biraz azmıştı. Hatta kocası da bundan bahsediyordu ama gereksiz bir diyalog olarak gördüğüm için attım.
2) Selçuk restoranına ünlü bir pop star gelince afalladı yani tepkisinin saçma olacağını öngördüğüm için öyle dedim.
3) Gelecek bölümde Emre'nin peşine düşeceği için biraz da sonraki bölümlere ışık tutan bir sözdü ama gizem konusunu pek anlayamadım. Biraz açabilirsin bence.
4) Bu arada dikkatini çeken noktaları belirttiğin için teşekkürler. Bunları da göz önüne alarak 2. bölüme birkaç rötuş yapacağım.
serdar ortaçtan neyim eksik ikimiz de aynı boydayız @Çiğdem-La zevzek ben senin popstar olmana laf mı ettim çok abartıldığını söyledim adamı kadınla sevişirken basmışsın adam oo Emre bey hoş geldiniz demiş yok artık
La zevzek ben senin popstar olmana laf mı ettim çok abartıldığını söyledim adamı kadınla sevişirken basmışsın adam oo Emre bey hoş geldiniz demiş yok artık