Ben de @eskici'ye öyle yazdığımı söyledim ama herkes takmış bir Labirent'e.Labirent değil Lacivert :ss
Ben de @eskici'ye öyle yazdığımı söyledim ama herkes takmış bir Labirent'e.Labirent değil Lacivert :ss
Bence kaşınma valla bu reytingleri mumla ararsın haftaya. :ssBen de @eskici'ye öyle yazdığımı söyledim ama herkes takmış bir Labirent'e.
Artık mum mu kaldı arasam fenerle ararım.Bence kaşınma valla bu reytingleri mumla ararsın haftaya. :ss
Galiba gözün bozulmaya başlamış bir doktora görünsen fena olmaz. Zaten @denizz19 da destek vereceğim diye beni yüz üstü bıraktı, Labirent'in reytingleri düşerse görürüm ben onu.
Buldugun konu bu mu yoksa söyle diziyle ilgili bir konu bulda ordan yürürüz Edirne'den girer Adana'dan cikarizBen de @eskici'ye öyle yazdığımı söyledim ama herkes takmış bir Labirent'e.
Zaten SS bittikten sonra çarşamba günkü 2. bölümün özetini paylaşacağım o zaman bol bol malzeme çıkar. Hikayeye hızlı giriş yapabilmek için ilk etapta haftada iki kez vereceğim.Buldugun konu bu mu yoksa söyle diziyle ilgili bir konu bulda ordan yürürüz Edirne'den girer Adana'dan cikariz
Haftada iki bölüm koymak daha iyi olur hep böyle devam et @denizz19 melunu gibi olmaZaten SS bittikten sonra çarşamba günkü 2. bölümün özetini paylaşacağım o zaman bol bol malzeme çıkar. Hikayeye hızlı giriş yapabilmek için ilk etapta haftada iki kez vereceğim.
O zaman da stoktakiler çabuk tükenir. O konuda biraz daha düşüneceğim.Haftada iki bölüm koymak daha iyi olur hep böyle devam et @denizz19 melunu gibi olma
Yaz o zaman tükenmesinO zaman da stoktakiler çabuk tükenir. O konuda biraz daha düşüneceğim.
ay bir de çocuk mu yapmışım maşallah2. Bölüm Özeti:
Çiğdem, karnındaki bebeğin babasının Emre olduğunu fark etmiş ve onun peşine düşmeye karar vermiştir. Tek amacı çocuk haberini onun ailesine duyurmaktadır. Öte yandan onu bulana kadar envai çeşit olay başına gelir, ama içi intikam hırsıyla dolmuştur ve onu bulmak konusunda fazlasıyla kararlıdır. Peki Emre her şeyi öğrenince ne yapacaktır?
Aşkın Peşinden, yepyeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de Fav10'da!
@Çiğdem- @xemrexxx @denizz19 @eskici @destere @Bully @Forumdash @MayısKralı @ozgur2113 @mrt-06 @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Billy Kane @turkuazz @-potterhead- @Starcık ve diğerleri...
İlk bölümün sonunda Çiğdem çocuğun senden olduğunu fark etti zaten okumadın mı yoksa?ay bir de çocuk mu yapmışım maşallah
.iğdemle partner olacağımı duyunca oturup müslüm gürses dinlemeye başladım benİlk bölümün sonunda Çiğdem çocuğun senden olduğunu fark etti zaten okumadın mı yoksa?
Hazır gelmişken oku bari gelecek bölümlerde layığını bulacak zaten o cadı..iğdemle partner olacağımı duyunca oturup müslüm gürses dinlemeye başladım ben
Gün değişikliği yaşaman güzel olmasına güzel de yanlış gün seçmişsin Lacivert'in karşısına geçmişsin2. Bölüm Özeti:
Çiğdem, karnındaki bebeğin babasının Emre olduğunu fark etmiş ve onun peşine düşmeye karar vermiştir. Tek amacı çocuk haberini onun ailesine duyurmaktadır. Öte yandan onu bulana kadar envai çeşit olay başına gelir, ama içi intikam hırsıyla dolmuştur ve onu bulmak konusunda fazlasıyla kararlıdır. Peki Emre her şeyi öğrenince ne yapacaktır?
Aşkın Peşinden, yepyeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de Fav10'da!
@Çiğdem- @xemrexxx @denizz19 @eskici @destere @Bully @Forumdash @MayısKralı @ozgur2113 @mrt-06 @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Billy Kane @turkuazz @-potterhead- @Starcık ve diğerleri...
ay nolacak uçurumdanb düşecek ama ölmeyecek denizde sürüklenecek sonra balıkçı ağlarına takılacak balıkçılar bunun tipini görünce bi güzel dövecek sonra buna bişi olmayınca cadı sanıp yakmaya çalışacaklar dimi öyle de lütfen @eskici @Çiğdem- @destereHazır gelmişken oku bari gelecek bölümlerde layığını bulacak zaten o cadı.
Hem çarşamba hem cumartesi yayınlayacağım hikayeye çabuk başlamak için.Gün değişikliği yaşaman güzel olmasına güzel de yanlış gün seçmişsin Lacivert'in karşısına geçmişsin
Diziyi sana teslim etsek Çiğdem'i ölmekten beter edermişsin benim kalemim o kadar de keskin değil çok şükür. Ama seni mutlu edecekse evet diyeyim.
Çarşamba güme gitmezsin inşallah kendi dizim varken sana yararım dokunmaz bilgine Ayrıca haftalık 2'ye çıkarman herkesi soğuturHem çarşamba hem cumartesi yayınlayacağım hikayeye çabuk başlamak için.
O zaman her hafta bir kez yayınlamaya devam mı edeyim?Çarşamba güme gitmezsin inşallah kendi dizim varken sana yararım dokunmaz bilgine Ayrıca haftalık 2'ye çıkarman herkesi soğutur
Hayir canim ne sogutmasi bakma sen bu meluna iki bölüm iyidir kendisi yapmadigi icin sana da yaptirmamaya calisiyor @AseratÇarşamba güme gitmezsin inşallah kendi dizim varken sana yararım dokunmaz bilgine Ayrıca haftalık 2'ye çıkarman herkesi soğutur
Ben onun iyiliği için dedim Lacivert ile aynı gün yayınlamak istiyor çünküHayir canim ne sogutmasi bakma sen bu meluna iki bölüm iyidir kendisi yapmadigi icin sana da yaptirmamaya calisiyor @Aserat