Bazı kadınlarda kendilerine kabaca davranılmasını hakediyor benceayoll ben sanamı ayı dedim sankı ben bazı erkeklere dedim farkındaysan senle alakası yoktuayrıca cevabımı verdim ohhh iyi yapmışsın ve eline sağlık denir
Bütün olacakları yazmışsınNeyse, diziyle ilgili konuşalım...
Sizce gelecek bölümde ne olur? Ozan'a bir şey olur mu? Çiğdem intihar eder mi? Deniz kendini asar mı?
gözlemciye neden birşey olmuyor @aserat54Bazı kadınlarda kendilerine kabaca davranılmasını hakediyor bencehatta dayağı bile
Gerçi bir kadın vardı adı aklıma gelmiyor kocası yumuşak diye boşamış ben döven söven eş istiyorum demişti
Bütün olacakları yazmışsın
Ozana birşey olucak
Çiğdem intihar edicek(nihayet)
Denizde kendisini asacak
Sana özel herşeyy 😎
Okuyan biliyor amaçaktırmasana yan rol olduğumuzu
Yok bence ipucunu verdin
Kadın hayatında Çiğdem yok,Nisa var Sen varsın Harun var birde diğer oyuncular var...Okuyan biliyor ama
Zati @Çiğdem- in kizkardesi kebdini biraz gosterse basrol olurum ama nerde
Bu arada kadin hayatinda kimler var
O zaman okuyunca görürsünüz bir şey olmayacağını...Yok bence ipucunu verdin
Kadın hayatında Çiğdem yok,Nisa var Sen varsın Harun var birde diğer oyuncular var...
Nesi düşüşte? Forumdaki bütün dizilerde rol alıyor. Bende o şans yok...
Eskisi gibi popülerliği yok ama eskiden teklif ustune teklif alip degerlendirirdi @Çiğdem-Nesi düşüşte? Forumdaki bütün dizilerde rol alıyor. Bende o şans yok...
Görecez bakalımO zaman okuyunca görürsünüz bir şey olmayacağını...
Sen Çiğdemin arkasından entrika çevir bak gör o teytingler tavan yapmıyormu
Bir insan nasıl 11 dizide birden rol alır?pompy patlamadan önce bende vardı farklı hayatlardaki merve buu bizim çiğdem
Ya işte kız popüler napsınBir insan nasıl 11 dizide birden rol alır?
Aaa ama orda adi merveymis sayilmazpompy patlamadan önce bende vardı farklı hayatlardaki merve buu bizim çiğdem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?