Bazı kadınlarda kendilerine kabaca davranılmasını hakediyor benceayoll ben sanamı ayı dedim sankı ben bazı erkeklere dedim farkındaysan senle alakası yoktuayrıca cevabımı verdim ohhh iyi yapmışsın ve eline sağlık denir
![]()
Bütün olacakları yazmışsınNeyse, diziyle ilgili konuşalım...
Sizce gelecek bölümde ne olur? Ozan'a bir şey olur mu? Çiğdem intihar eder mi? Deniz kendini asar mı?![]()
gözlemciye neden birşey olmuyor @aserat54Bazı kadınlarda kendilerine kabaca davranılmasını hakediyor bencehatta dayağı bile
Gerçi bir kadın vardı adı aklıma gelmiyor kocası yumuşak diye boşamış ben döven söven eş istiyorum demişti![]()
Bütün olacakları yazmışsın
Ozana birşey olucak
Çiğdem intihar edicek(nihayet
)
Denizde kendisini asacak![]()
Sana özel herşeyy 😎
Okuyan biliyor amaçaktırmasana yan rol olduğumuzu
![]()
Yok bence ipucunu verdin
Kadın hayatında Çiğdem yok,Nisa var Sen varsın Harun var birde diğer oyuncular var...Okuyan biliyor ama![]()
Zati @Çiğdem- in kizkardesi kebdini biraz gosterse basrol olurum ama nerde
Bu arada kadin hayatinda kimler var![]()
O zaman okuyunca görürsünüz bir şey olmayacağını...Yok bence ipucunu verdin
Kadın hayatında Çiğdem yok,Nisa var Sen varsın Harun var birde diğer oyuncular var...
Nesi düşüşte? Forumdaki bütün dizilerde rol alıyor. Bende o şans yok...
Eskisi gibi popülerliği yok ama eskiden teklif ustune teklif alip degerlendirirdi @Çiğdem-Nesi düşüşte? Forumdaki bütün dizilerde rol alıyor. Bende o şans yok...![]()
Görecez bakalımO zaman okuyunca görürsünüz bir şey olmayacağını...![]()
Sen Çiğdemin arkasından entrika çevir bak gör o teytingler tavan yapmıyormu
Bir insan nasıl 11 dizide birden rol alır?pompy patlamadan önce bende vardı farklı hayatlardaki merve buu bizim çiğdem![]()
Ya işte kız popüler napsınBir insan nasıl 11 dizide birden rol alır?![]()
Aaa ama orda adi merveymis sayilmazpompy patlamadan önce bende vardı farklı hayatlardaki merve buu bizim çiğdem![]()