O dizilerde yeni heralde
O dizilerde yeni heralde
Daha benim dizim de var yazın kısmetse, Çiğdem istese de bırakamayacak...
Aa ben tutan dizileri bile bitiriyorum Vampir sirlarina 500 kisi bakiyordu bitti getti kara dogumgunune 150-200 kisi bakiyordu bitti getti pamuk prenses @Çiğdem- e 400 kisi bakiyordu bitti gettiHımm ben bundan sonra tutmayan dizileri bitirecem kanald gibi
Niye bitirdin gerçi yenilik ehr zaman iyidir ama olmadı buAa ben tutan dizileri bile bitiriyorum Vampir sirlarina 500 kisi bakiyordu bitti getti kara dogumgunune 150-200 kisi bakiyordu bitti getti pamuk prenses @Çiğdem- e 400 kisi bakiyordu bitti getti
Ne biliyim ben ben su ana kadar 10 tane senaryo yazdim hicbirinin finali yokNiye bitirdin gerçi yenilik ehr zaman iyidir ama olmadı bu
Ne biliyim ben ben su ana kadar 10 tane senaryo yazdim hicbirinin finali yokNiye bitirdin gerçi yenilik ehr zaman iyidir ama olmadı bu
olmadı işte bunlar!! insan final yapmazmıNe biliyim ben ben su ana kadar 10 tane senaryo yazdim hicbirinin finali yok
Yapmamisim iste bundan sonrakileri yapcamolmadı işte bunlar!! insan final yapmazmı
Finalsiz dizi kapaksız tencereye benzerYapmamisim iste bundan sonrakileri yapcam
Yorumun için teşekkür ederim, ama sanki biraz kısa kesiyorsun. Ben uzun yorumlara uzun uzun cevaplar vermek istiyorum, bir dahaki bölümde artık. Sakın unutma...Nihayet bitirdim ve yeni bölüme yetiştim. Parlakçılar ailesine baya güldüm.
Yorumun için teşekkür ederim, ama sanki biraz kısa kesiyorsun. Ben uzun yorumlara uzun uzun cevaplar vermek istiyorum, bir dahaki bölümde artık. Sakın unutma...
@Çiğdem-'in kendisi başlı başına komik (!) olduğu için ailesi de ondan geri kalmayacaktı elbet, gelecek bölümde de onlara güzel bir sahne yazdım. İlgin için teşekkürler tekrar...
Onlar için de güzel ve eğlenceli bir sahne yazdım, gelecek bölümü merakla beklemene de sevindim bu arada...Aklıma çok bir şey gelmiyor, her bölüm için aynı yorumu yapmak da istemiyorum o yüzden kısa oluyor.
Yeni bölümü bekliyorum, son bölüm de heyecanlı bitti zaten. Çiğdem ve ailesinin maceralarını da merak ediyorum.