DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,454
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
değerlendirmeye başlayalım bakalım @Yiğitt üyelerle geçinmesini değerlendirin
kusursuz seçeneği lazım çok iyi bile hafif kalır yiğite
İşte kalkıp kimse vermeyeceğinden problem olmaz ama eğer olursa diye "ben B kişisinden nefret ediyorum o yüzden onu gördüğüm her yerde 1 vereyim" gibi şeyler denmemesi için böyle bir not düştüm. Büyütülecek bir konu değil.
Senin oylarına baktım, problem yok. Bir alanda görevini yapmayan birine yüksek vermeyin zaten. Kişisel sorunlarınızdan dolayı bir kişiye her alanda kötü vermeyin yeterli.Konunun büyütülmesi derdinde değilim. Ama bu yanlış ben bir alanda görevini yapmayan birine kalkıpta yüksek veremem. Ama görevini layığıyla yaptı alanda yüksek vermem kadar doğal bir olay. Zaten kullandığım oylara bakarsan dediğimi anlarsın.
Doğru.Thanks for taking the survey
Created with Polldaddy, create your own online survey in just 2 minutes…
BÖYLE BİŞEY ÇIKTI DOĞRU MUDUR
Dünkü çocuk muyuz adminim kalkıp o dediklerini yapalım. Benim demek istediğim yanlış bir kural olmuş. Neyse gerisi seni bağlar.Senin oylarına baktım, problem yok. Bir alanda görevini yapmayan birine yüksek vermeyin zaten. Kişisel sorunlarınızdan dolayı bir kişiye her alanda kötü vermeyin yeterli.
Doğru.
Sen ne diyorsun, çaylaklığa giderken seni de aramda götüreceğim. Hani kardeştik, hep beraber ne olacaksa olsun?yiğite büyük darbe girişimi olucakmış favori üyeliği garantiymiş çaylak ise ihtimller arasındaymış
hayırrr düşene bir tekme demişlerSen ne diyorsun, çaylaklığa giderken seni de aramda götüreceğim. Hani kardeştik, hep beraber ne olacaksa olsun?
Gece admini olabilirsin
Bana uyar. Geceleri eskiden televizyonda serbest olan şeyler burada da serbest olabilir mesela. @OzaNGece admini olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?