91. Akademi Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Adamla ilgilenmiyorum.
Baktığim sayfada bu yoktu. kaale alınmamış demekki

ama bu kadın yine bir kaç sene önce beyaz kıyafet tabi kiyafet denilirse, ondan kapalı giyinmiş

benim zirve dediğim o sarı elbiseli kız

Reactions: Sherlock
Bu sefer ırkçılık ve lbgt ögeleri içerdiği için yine duyar kasmazlar Moonlight’deki gibi, ödülü hakkı olana verirler diye umut ediyordum ama yine her zamanki klişe devam etmiş. Tamam Green Book en azından Moonlight gibi içimize sinmeyecek bir film değil ama En iyi film ödülünü hak edecek kalitede üst düzey bir film de değildi. Irkçılık üzerinden duyar kasan Akademi yine bir başka ırkçılık örneği göstererek Roma’yı yabancı dil ve ülkede olduğu için en iyi film olarak seçmedi.

Alıntı:

en iyi film: siyahi gay piyanist ve şöförü
en iyi aktör: gay şarkıcı
en iyi aktris: lezbiyen kraliçe
en iyi yardımcı aktör: siyahi gay piyanist
en iyi yardımcı aktris: siyahi
en iyi animasyon: siyahi spiderman
en iyi kostüm: afrika kıyafetleri
en iyi score: afrika teması
en iyi prodüksyon dizayn: afrika kültürü
en iyi uyarlama senaryo: zenciler ve kkk
en iyi orijinal senaryo: zenci piyanist ve şöförü

@Danger UA! @Forumdash @bazinga @MasacRE @Sherlock @Aserat

BKZ. America= Biz IRKÇI değiliz, daha nasıl anlatalım. Bak vallahi biz ırkçı değiliz. Değiliz kardeşim biz ırkçı falan. Yok yani bizim tarihimizde böyle şeyler.

Reactions: Tolstoyevski
Şaka gibi. The Godfather falan şimdi olsa ödül alamazdı.

Son düzenleme:
hiç parlak yok bu ne biçim ödül töreni
@xemrexxx

Reactions: Dosi and xemrexxx
Ana dallardaki kazananlardan mutluyum ama teknik dallardaki kazananlardan rahatsız oldum.

Bu sene geçtiğimiz senelerde olduğu gibi sağlam filmler yoktu, en eli yüzü düzgün film Greek Book'tu bu sene bana kalırsa. ROMA'da güzeldi ki Green Book olmazsa onun almasını istiyordum, ancak senaryo olarak net bir şekilde Green Book daha başarılıydı. O yüzden onun alması benim için sevindirici oldu, gidip Black Panther'e falan da verebilirlerdi. O da var. En iyi erkek ve kadın oyuncu da hak edilmiş ödüller bence.

Teknik dallarda Black Panther'in aldığı ödüller saçmalık, orası ayrı konu.