Evet destere heyecanla bekliyordu o diziyiTWD Maggie hemen bi diziye atlamiş@MasacRE carşamba başlayacakmiş. bu gece özel bölüm verilecekmiş
az önce reklam arasında gösterdi abc
![]()
Evet destere heyecanla bekliyordu o diziyiTWD Maggie hemen bi diziye atlamiş@MasacRE carşamba başlayacakmiş. bu gece özel bölüm verilecekmiş
az önce reklam arasında gösterdi abc
![]()
Aradaki konuşmalarla falan daha iyi oluyor yaBenim de o kadar yok dünyayı değiştirecek konusma yapmıyorlar sonucta diyip daha cok abd yayın akişini izlemekten keyif alıyorumDigide şimdi kendi reklamlarına boğmuştur
![]()
Ben zaten yerel kıyafetlerini beğenmiştimAradaki konuşmalarla falan daha iyi oluyor yaYok be normal izleniyor işte, geçen senelerdeki gibi
Bu arada Black Panther'e en iyi kostümü verdiler. Eli boş göndermeye razı gelemezlerdi tabi![]()
Kostümde almalıydı bence oBen zaten yerel kıyafetlerini beğenmiştimFavorite midir nedir o film hiçbişey almasın da
![]()
Panter en azından sevdiğim türKostümde almalıydı bence oBlack Panther'i de sevmemiştin, onun da almasını istemeseydin o zaman
Cuaron reis ilk ödülünü aldı sinematografi ile. Daha birkaç kez gelir oraya konuşmalarını iyi ayarlamıştır umarım![]()
Benim de daha sevdiğim tür ama o bundan iyi onlarca süper kahraman filmi varken, Black Panther'in bu kadar ön plana çıkması sinirlerimi bozuyorPanter en azından sevdiğim türOscar arasında favori mi panter mi desem gözüm kapalı panter derim
Bu arada Marvel üzerinden yorumlarsak DC seneye fena gelmeli![]()
Lebiyen Badwoman var ama o da dizi olacakBenim de daha sevdiğim tür ama o bundan iyi onlarca süper kahraman filmi varken, Black Panther'in bu kadar ön plana çıkması sinirlerimi bozuyor
DC seneye siyahi lezbiyen bir kadın süper kahramanla gelerek 10-15 dalda falan iddialı olabilir![]()
İki tane ses şeysini de Bohemian aldı. Farkları ne bilmiyorum o yüzden iyi oldu ikisini de alması@Forumdash
Badwoman emmy alır o zamanLebiyen Badwoman var ama o da dizi olacak
Birisi Ses ödülü diğeri ses kurgusuymuşTeknik olarak farkdir. Ben sıradan kulaklıkla izlediğim için teknik değerlendirmelere hiçbir zaman girmedim
Korsan düşen filmleri saymıyorum
![]()
Bence Viggo Mortensen daha da iyiydi o filmde ama başrol kategorisinde olduğundan Rami Malek'e takılacak muhtemelenEn iyi yardımcı erkek Green BookEn iyi film ve senaryoyuda da alsın yeter
![]()
Spider'ı beğendin mi 😱 ben izlememiştim. bakarım bi araBence Viggo Mortensen daha da iyiydi o filmde ama başrol kategorisinde olduğundan Rami Malek'e takılacak muhtemelen
Vee Spider-Man tabi ki en iyi animasyon![]()
Evet baya iyiydi. İzle mutlakaSpider'ı beğendin mi 😱 ben izlememiştim. bakarım bi ara
Yok animasyonlara dalmadımEvet baya iyiydi. İzle mutlakaDiğer animasyonlardan izledin mi?
Ben de diğerlerini izlemedim de Spider'dan iyisi olduğunu sanmıyorum