Roma da yönetmeni alır büyük ihtimalle amaSenaryoyu aldıysa en iyi filmi de alır@MasacRE
Roma da ben bi tek Kadın alırsa sevinirimRoma da yönetmeni alır büyük ihtimalle amaİkisi arasında bence ama film Green Book yönetmen Roma alsa daha mutlu olurum
![]()
Asıl kadının almaması lazım, oyuncu olmayan birini alıp getirmiş koymuşlar orayaRoma da ben bi tek Kadın alırsa sevinirimEdit: Evet yönetmeni de alırsa sevinirim açılış sahnesiyle kapanış sahnesi güzeldi
![]()
Nasıl oyuncu olmayan? Herkes oyuncu mu doğuyorAsıl kadının almaması lazım, oyuncu olmayan birini alıp getirmiş koymuşlar orayaTamam doğal olmuş falan ama adaylık bile almaması lazım o kadının bırak ödülü
Yönetmeni ise sadece açılış kapanış değil her bir sahnesiyle hak ediyor
![]()
Şooooommm ağızzzzz!!!!?????@Forumdash Favourite 10 adaylıkta 0 ödüle doğru ilerliyor, mutlu musun![]()
Hahah kadın muhteşem oynamıştı, ona da mı itiraz beeNasıl oyuncu olmayan? Herkes oyuncu mu doğuyor
Şooooommm ağızzzzz!!!!?????
Zaten filme onun ağlayıp zırlaması yuzunden anti oldum. Yoksa diğerleri iyiydiHahah kadın muhteşem oynamıştı, ona da mı itiraz bee![]()
Zaten o ağlayıp zırlamalarıyla birlikte iyi performans gösteriyordu. Roma'daki kadın gibi bütün film put gibi durmak mı iyi performansZaten filme onun ağlayıp zırlaması yuzunden anti oldum. Yoksa diğerleri iyiydi![]()
Oyuncu dediğin seyirciye geçirir. O kadından bana bişey geçmediZaten o ağlayıp zırlamalarıyla birlikte iyi performans gösteriyordu. Roma'daki kadın gibi bütün film put gibi durmak mı iyi performans![]()
Bu performansdan sana bir şey geçmediyse o zaman sorun sendedirOyuncu dediğin seyirciye geçirir. O kadından bana bişey geçmedi![]()
ay bide o isim hangisiydi diye filmleremi bakacazEn iyi yardımcı kadın ile başlıyoruz. Haydi Emma seninleyiz
Regina King kazandı.
dün hem sana hem de ilk sayfada Roma'nın en iyi filmi değilde yabanci dilde en iyi film alacağını belirttimYıllar sonra ilk kez iki favoriden desteklediğim olan kazandı.
Bohemian Rhapsody de 4 Oscarla gecenin en çok ödül kazananı oldu daha ne isterim.
Bir an en iyi filmi de alır mı diye düşünmedim ama buna da şükür.![]()