9 Temmuz 2013 Salı Reyting Sonuçları

@EveN Güneşi Beklerken 2.bölüm güzel ve heyecanlı ilerliyor mu?

Güneşi Beklerken reklama girdi, Hababam da yemedi içmedi o girerken girdi reklama. Pes!

Kayip Sehir'de kendi yapimiydi ama... :(

Kizda cok saf ya. Hemen guvendi...
Çok inandırıcıydı ama napsın? :( Hem yeni okul, arkadaş bulmak istiyor o da.

- - - Ekleme - - -

Reklama girdi 1 kere gördüm.
Biliyorum başta 1 kere girdi sonra bi daha da girmedi. 80 dakikadır reklamsız gidiyor. Star Güneşi Beklerkene geçit vermek istemiyor. Umarım yarın geçer de görür nasılmış reklamsız. A/B`de kesin geçecek de, totalden emin değilim. :)

Çok inandırıcıydı ama napsın? :( Hem yeni okul, arkadaş bulmak istiyor o da.

- - - Ekleme - - -

Biliyorum başta 1 kere girdi sonra bi daha da girmedi. 80 dakikadır reklamsız gidiyor. Star Güneşi Beklerkene geçit vermek istemiyor. Umarım yarın geçer de görür nasılmış reklamsız. A/B`de kesin geçecek de, totalden emin değilim. :)

Onu bunu bırakta son sahneler dehşetti kesin izle Furkan ben çok sevdim diziyi. @Fks14

Star hep reklamsız gitti, umarım yarın Güneşi Beklerken geçer de, bi işe yaramaz çokbilmişliği.

Hababam sadece 1 kere reklama girseydi Güneşi Beklerken 8 reytingi bile görürdü.

:( gunesi beklerken kötu bitti.... Bonus kafa yangında kaldi... (Not o kızın adinı bilmesigim ici n boylle dedim..Asla kötu niyet yoktur) bu arada o kızìn ismi ne @EveN (Dizideki ismi ne o yangında kalanin