9 Temmuz 2013 Salı Reyting Sonuçları

oha bu dizi 7 aldıysa doksanlar 17 bile alır yarın tavan yapar doksanlar :D
Doksanları çok büyütüyorsun. :(

Reklamsız gitmesine rağmen 7 reyting almıştı geçen hafta, bu hafta reklam verirse 7`yi bile göremez gibi. :(

Ne 17si yav kendin inanıyormusun dediğine. Bi de atv fanı değilim dersin. :kiki:

Doksanları çok büyütüyorsun. :(

Reklamsız gitmesine rağmen 7 reyting almıştı geçen hafta, bu hafta reklam verirse 7`yi bile göremez gibi. :(

Ne 17si yav kendin inanıyormusun dediğine. Bi de atv fanı değilim dersin. :kiki:

17 yi espri amaçlı söylemiştim ciddiye alıp cevap veriyo bi de yuhh :kiki: 127 yi kışın bile vadi harici hiçbir dizi görmeyi bırak yanından geçemedi :kiki:
doksanlar iki bölümdür 6 reytingi geçiyo bu dizi 2 mi ne almıştı bilmem anlatabildim mi
doksanların müzikleri yeter ilk bölüm sonrası hayranı olmuştun şimdi ben izliyom diye düşman oldun çok tuhaf ya :d harbi çok ilginç kanal d de değil tabi o da var :d

- - - Ekleme - - -

hee bi de öyle bi smiley koymuş ki gören sanacak doksanlar 2 reyting alıyo :kiki: haftalık sıralamada en yakın rakibini 2 ye katlıyo neden bahsediyon :kiki:

- - - Ekleme - - -

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]Doksanlar[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]6.09[/TD]
[TD="align: center"]21.19[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]Benim Hâlâ Umudum Var[/TD]
[TD="align: center"]Star TV[/TD]
[TD="align: center"]4.22[/TD]
[TD="align: center"]14.18[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: center"]Pis Yedili[/TD]
[TD="align: center"]Show TV[/TD]
[TD="align: center"]3.77[/TD]
[TD="align: center"]13.44[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD="align: center"]Güzel Çirkin[/TD]
[TD="align: center"]Kanal D[/TD]
[TD="align: center"]3.44[/TD]
[TD="align: center"]14.03[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5[/TD]
[TD="align: center"]Güneşi Beklerken[/TD]
[TD="align: center"]Kanal D[/TD]
[TD="align: center"]3.3[/TD]
[TD="align: center"]11.35[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

17 yi espri amaçlı söylemiştim ciddiye alıp cevap veriyo bi de yuhh :kiki: 127 yi kışın bile vadi harici hiçbir dizi görmeyi bırak yanından geçemedi :kiki:
doksanlar iki bölümdür 6 reytingi geçiyo bu dizi 2 mi ne almıştı bilmem anlatabildim mi
doksanların müzikleri yeter ilk bölüm sonrası hayranı olmuştun şimdi ben izliyom diye düşman oldun çok tuhaf ya :d harbi çok ilginç kanal d de değil tabi o da var :d

- - - Ekleme - - -

hee bi de öyle bi smiley koymuş ki gören sanacak doksanlar 2 reyting alıyo :kiki: haftalık sıralamada en yakın rakibini 2 ye katlıyo neden bahsediyon :kiki:

İlk hafta düşük alması çok normal. Hiç tanınmamış isimler oynuyor. Doksanlar gibi kadrosu olsa 6`ya başlardı bu da.

Yüksek başlayıp düşmektense, düşük başlayıp yükselmek önemlidir. Neticeye bakalım. 😉

Doksanlara düşman falan olmadım sadece izlemeye hevesim yok dedim. 2. bölüme baktım 2 saate aşkın süresi var hiç hevesim yok oturup izlemeye.

Müzik dediğin de: O yeah o yeah o yeah o yeah o yeah o yeah - galiba. Çok yaratıcı bir müzik. 😉

Bu arada konuyu yine Vadiye getirdin. 127 reyting mi? :kiki:

- - - Ekleme - - -

Bu hafta bakalım nasıl olacak takas? 😉

6.02 4.22`nin 2 katı mı? :(:(

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmini daha önce birçok kez izlememe rağmen hala izliyorum. HD olarakta güzel olmuş. Yalnız Kemal Sunal'ın eşşoleşşek ya da lan kelimeleri bipleniyor. Onlar biplenmese daha iyi olur. :)

İlk hafta düşük alması çok normal. Hiç tanınmamış isimler oynuyor. Doksanlar gibi kadrosu olsa 6`ya başlardı bu da.

Yüksek başlayıp düşmektense, düşük başlayıp yükselmek önemlidir. Neticeye bakalım. 😉

Doksanlara düşman falan olmadım sadece izlemeye hevesim yok dedim. 2. bölüme baktım 2 saate aşkın süresi var hiç hevesim yok oturup izlemeye.

Müzik dediğin de: O yeah o yeah o yeah o yeah o yeah o yeah - galiba. Çok yaratıcı bir müzik. 😉

Bu arada konuyu yine Vadiye getirdin. 127 reyting mi? :kiki:

17 oalcaktı :d konuyu getirmedim konu geldi :wink:
o ye o ye o - o müzik on numara doksanlar havası veriyo ayrıca diğer müzikleri manyak ötesi insanı o yıllara götürüyo resmen müthiş bir dizi
yüksek başlayıp düşmektense düşük başlayıp yükselmek önemlidir bu söz çok ilginç çıkarcam şimdi mesajlarını bi dediğin bi dediğini tutmuyo ya :D sanki doksanlarda kenan imirzalıoğlu özgü namal falan oynuyo :kiki:

6 reyting almış kanal d dizileri 3 alıyo 2 katı işte :kiki:
bu hafta güzel çirkin 2 aldı galiba 4 katı falan olabilir :D

- - - Ekleme - - -

oha oha hababam 8947968469416 tekrarına rağmen 7 almış yok böyle bişey

o ye o ye o - o müzik on numara doksanlar havası veriyo ayrıca diğer müzikleri manyak ötesi insanı o yıllara götürüyo resmen müthiş bir dizi
yüksek başlayıp düşmektense düşük başlayıp yükselmek önemlidir bu söz çok ilginç çıkarcam şimdi mesajlarını bi dediğin bi dediğini tutmuyo ya :D sanki doksanlarda kenan imirzalıoğlu özgü namal falan oynuyo :kiki:
Allah Aşkına Doksanların kadrosuna bak hepsi müthiş isimler.

Neyse, diziyi izliyorum sana cevap yetiştiremiyorum.

Tamam, senin dediğin gibi Güneşi beklerken berbat, çok kötü, 6.86 reyting de şike kesin şike şike. Ok. :)

ramazan geldi reytingler tavan yapmaya başladı doksanların kaç alacağını yarın çok merak ediyorum ben ciddi ciddi 10 bekliyorum anlıklarda :D

aga sizin tartışmanızda resmen komedi gülmekten ölücem:kiki:

Allah Aşkına Doksanların kadrosuna bak hepsi müthiş isimler.

Neyse, diziyi izliyorum sana cevap yetiştiremiyorum.

Tamam, senin dediğin gibi Güneşi beklerken berbat, çok kötü, 6.86 reyting de şike kesin şike şike. Ok. :)

yarın görücez kaç aldığını bi anlıkla övünmeyelim alacağı 3 taş çatlasın 4 olacak :wink: ok mok deme bi kez de mantıklı cevap ver be :D

- - - Ekleme - - -

aga sizin tartışmanızda resmen komedi gülmekten ölücem:kiki:

bende bazı arkadaşların mesajlarına çok gülüyorum normaldir aga :D