9 Temmuz 2013 Salı Reyting Sonuçları

Muhteşemyuzyil Mahoni de yok ortalıkta ben artık senin Mahoni olduğunu düşünmeye başladım. Eskiden hiç böyle değildin.

ya ne var bunda beni affetin nasıl gideceğini merak ettim ve de hababam sınıfı nı çok sevdiğim için zirvede olur dedim star ı da hep izliyorum nedense sevdiğim şeyler yayınlıyo

Show TV gündüz kuşağı yani tüm günde iyi gitmiş. Ayrıca Show TV'de ki Cennet Mahallesi'nin tekrarı çok iyi gitmiş.

ya ne var bunda beni affetin nasıl gideceğini merak ettim ve de hababam sınıfı nı çok sevdiğim için zirvede olur dedim star ı da hep izliyorum nedense sevdiğim şeyler yayınlıyo
Sevdiğin şeyler varsa normal tabii. Ama sen diğer kanallara şans vermiyorsun ki, sevdiğin bi şey olsun. Heo yeni ne varsa Starda izliyorsun doğal olarak seviyorsun. Mesela Güneşi Beklerken`i izledin mi nasıl diye?

yakışır hocama doğru ya ramazan olduğunu bi an için unutmuşum :D dizi mizi izlenmez şimdi ramazan programları uçar :D

hababam sınıfı serisinin ikincisi sınıfta kaldı var izlicekmisin @takas

- - - Ekleme - - -

Sevdiğin şeyler varsa normal tabii. Ama sen diğer kanallara şans vermiyorsun ki, sevdiğin bi şey olsun. Heo yeni ne varsa Starda izliyorsun doğal olarak seviyorsun. Mesela Güneşi Beklerken`i izledin mi nasıl diye?
tamam o da iyi gitsin güneşi beklerken ama hababam sınıfı nı sevdiğim için zirvede olur dedim

iftar saati yaklaştıkça hocam coşmuş reytinge bak :kiki:
son 8 dk :D

- - - Ekleme - - -

muhtesemyuzyıl izleyeceğimi sanmıyorum teravi var artık zaten onlarca kez izledik hababamı :D

Güneşi Beklerken özet bile 3.33 gördüyse bu akşam ki bölüm uçacaktır. Ayrıca reklam yapması iyi oldu. İnsanlar yemek yiyorlar şuan da. :)

Bu aksam reytingler dip yapabilir. Ramazan basladi ve suan herkes yemekte. Bence oranlar düser.

Güneşi Beklerken özet 4.24 😱

- - - Ekleme - - -

Bu aksam reytingler dip yapabilir. Ramazan basladi ve suan herkes yemekte. Bence oranlar düser.

Bence aksine artacak. :) Geçen sene de Ramazan vardı yine aynıydı oranlar, millet fazla dışarda olmuyor evde oluyor. İftar yaparken de tv açık oluyor. :)

- - - Ekleme - - -

Güneşi Beklerken jenerik 21.00

- - - Ekleme - - -

@takas Jenerik kötü demiştin ilk defa izliyorum bence müthiş bi jenerik. Nesini beğenmedin?