9 Temmuz 2013 Salı Reyting Sonuçları

yarın görücez kaç aldığını bi anlıkla övünmeyelim alacağı 3 taş çatlasın 4 olacak :wink: ok mok deme bi kez de mantıklı cevap ver be :D

- - - Ekleme - - -

bende bazı arkadaşların mesajlarına çok gülüyorum normaldir aga :D

Sabahtan beri mantıklı cevap veriyorum da ne oluyor? Değişen bi şey yok. Bugün bugündür. Bugüne Doksanlar ve Vadiyi karıştırmana gerek yok.

Kendi izlemediğin diziyi hep aşağılıyorsun.

Yarın hatırlatıp alıntılarım bu yorumları. 😉

yarın görücez kaç aldığını bi anlıkla övünmeyelim alacağı 3 taş çatlasın 4 olacak :wink: ok mok deme bi kez de mantıklı cevap ver be :D

- - - Ekleme - - -

bende bazı arkadaşların mesajlarına çok gülüyorum normaldir aga :D

aynen aga:kiki:

Sabahtan beri mantıklı cevap veriyorum da ne oluyor? Değişen bi şey yok. Bugün bugündür. Bugüne Doksanlar ve Vadiyi karıştırmana gerek yok.

Kendi izlemediğin diziyi hep aşağılıyorsun.
millete zorla dizi izle izle diye yorumlarını okumak istemiyorum kanal d de diye etmediğin övgü kalmadı sıktı şu kanal fanatikliğiniz Allah aşkına ne anlıyonuz kanalı övmekle dizi fanatikliğini anlarımda kanal fanatikliğini anlamam anlamakta istemiyorum başlarına söyliceğine kendine bak kanal d nin görüntü kalitesi kötü bi kere logo ve yazılar berbat olmuş o ne öyle :d benim yazın izleyeceğim tek dizi doksanlar yarın şov yapınca görürüz bakalım :d

millete zorla dizi izle izle diye yorumlarını okumak istemiyorum kanal d de diye etmediğin övgü kalmadı sıktı şu kanal fanatikliğiniz Allah aşkına ne anlıyonuz kanalı övmekle dizi fanatikliğini anlarımda kanal fanatikliğini anlamam anlamakta istemiyorum başlarına söyliceğine kendine bak kanal d nin görüntü kalitesi kötü bi kere logo ve yazılar berbat olmuş o ne öyle :d benim yazın izleyeceğim tek dizi doksanlar yarın şov yapınca görürüz bakalım :d
Bunu bana değil Kanal D Alo Hattına söyle. 😉

Bu Buğrayla benim aramda sana ne oluyor ne karışıyorsun? Yorumlarımı okumak istemiyorsan engelleyebilirsin. 😉😉

Bir aşk hikayesi'ni izliyorum...

Emine bitirdi beni...Kız çok iyi oynuyor...Çok duygulandım yaaa...:(

Aslı'dan nefret ediyorum...

Bu anlıkta bir aşk hikayesi çok heyecanlıydı ve duyguluydu...inşallah yükselir...:(

Gunesi Beklerken cok guzelmis ya. Cok begendim bu diziyi. Off takipteyim bundan sonra ama sezonda saati degisir bu dizinin. :(