Zeynepgunesi beklerken kötu bitti.... Bonus kafa yangında kaldi... (Not o kızın adinı bilmesigim ici n boylle dedim..Asla kötu niyet yoktur) bu arada o kızìn ismi ne @EveN (Dizideki ismi ne o yangında kalanin
Zeynepgunesi beklerken kötu bitti.... Bonus kafa yangında kaldi... (Not o kızın adinı bilmesigim ici n boylle dedim..Asla kötu niyet yoktur) bu arada o kızìn ismi ne @EveN (Dizideki ismi ne o yangında kalanin
Zeynep
22:45 - 23:00 <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting'leri 1) FOX: 5.52 2) KANALD: 4.08 3) ATV: 3.65 4) STAR: 3.56 5) SHOW: 1.78
En baştan söylemiştim ilk bölüm etkisiyle o kadar az alması normal. Çok sonra yükselecek demiştim. Senaryo bu sağlamlıkla devam ettiği sürece yeni sezonda çok iyi iş çıkarır.G.B oldukça güzel reyting almış.Yarın ınş tv izleyecem (buna ınş maşallah diyecem aklıma gelmezdi)
Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir
23:00 - 23:15 <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting'leri 1) FOX: 5.28 2) ATV: 4.35 3) KANALD: 2.91 4) SHOW: 2.4 5) STAR: 2.17
revan hababama bile düşman oldu kanal d de değil diye pes yuhh sözün bittiği an
Benim lafım Stara. Hababamın ne suçu var. O zamanlar reyting bile yoktu. Ama ne desem boş o yüzden, hazırmısın geliyor.
Hmmm... Ok.
Benim lafım Stara. Hababamın ne suçu var. O zamanlar reyting bile yoktu. Ama ne desem boş o yüzden, hazırmısın geliyor.
Hmmm... Ok.
Halen devam mı?stara diye bişey yok oynayan yapım hababam sınıfı tv ler üstü bir yapımdır ne reklamından bahsediyon 6841684684 kez tekrar edilmiştir hey gidi hey