9 Temmuz 2013 Salı Reyting Sonuçları

hababam sınıfının zirvede olmasını istiyodum ama ikinci olmuş buna üzülmedim nedense defalarca kez yayınlanmasına rağmen total 5.16 ab 4.45 alarak mesajda olduğu gibi yıllara meydan okumuş :) güneşi beklerken total 5.25 reyting ab 6.05 alarak çok iyi gitmiş yani tebrik ediyorum , bir aşk hikayesi de total 3.34 ab 3.36 alarak iyi gitmiş

Bir Aşk Hikayesi gayet iyi gitmiş ama reklamlara bir çare bulmazsa hep 5-6'da kalır her reklamı 15 dk ilk 1 saat içinde 30 dk reklam aldı

kanal d fanatikleri coşmuş yine sakin olun arkadaşlar ben söylecdiğimin arkasındayım 3-4 dedim 5 almış 1 reytingi için uçmayalım fazla :kiki:
kanal d dizisi 5 aldıysa bugün doksanlardan 15 reyting bekliyorum :kiki:

Güneşi Beklerken bu oranları fazlasıyla hak ediyor ! :)
Yaz sonuna doğru A/B'de 7 reyting görür umarım :)

Güneşi Beklerken gelecek hafta TOTAL grubunda da yükseliş yakalayabilir. :)

kanal d fanatikleri coşmuş yine sakin olun arkadaşlar ben söylecdiğimin arkasındayım 3-4 dedim 5 almış 1 reytingi için uçmayalım fazla :kiki:
1-2 reyting kaç kişidir. Oooo..

O zaman herkes tahmin yapsın 1-2 reyting için uçmayalım desin. 9 alacak hali yoktu ya.

G.B süper gitmiş tebrikler.Akşam 10 dk filan izleyebildim.Tekrar verilirse izleyecem.

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir

Güneşi Beklerken her iki grupta da büyük bir artış yaşamış.Tebrikler.Dizi dün çok heyecanlıydı.Özellikle de sonu.

Hababam Sınıfı da çok iyi gitmiş.Tebrikler.

Bir Aşk Hikayesi de yükselmiş.Dizi çok iyi ilerliyor.

bu akşam rekorlar dünyası da iyi gider %100 kesin nedense fragman güzel çok rekor kırılacak ama doksanlar zirvede olur

Yaz ayında 15 reyting mi almasını bekliyorsun tuhaf. Ab grubunda 6 reyting aldı onu da gördün mü ? :)

A/B`ye bakmaz, total daha önemlidir onun için. Totalde de şike vardır şike. :D

hala ikisi arasındaki fakrı anlayamadım total tüm grupların toplamı ana reytingtir kim ne kadar izlenmiş gösterir tüm ülkenin grafiğini temsil eder ab sadece totalin içindeki bi grup hala aynı laflar sana örnekle açıklim 1-2-3-4-5-6-7-8-9 var sen 1 ve 2 ye bak diyosun bende sana bunların hepsinin toplamına bakarım diyorum yani sonuca :wink: umarım anlatabilmişimdir artık :d

güneşi bekelrken artmış ama hala yeni sezonda tutunavbileceğini sanmıyorum
kmoi çok iyi gitmiş
nihat hoca coşmuş :F
hababam sınıfı yayınlasın star daha çok izlenir kendi işlerinden
bah iyi gitmiş fox için bitirilmemeli bu dizi çok sıkı fanları var :)

hala ikisi arasındaki fakrı anlayamadım total tüm grupların toplamı ana reytingtir kim ne kadar izlenmiş gösterir tüm ülkenin grafiğini temsil eder ab sadece totalin içindeki bi grup hala aynı laflar sana örnekle açıklim 1-2-3-4-5-6-7-8-9 var sen 1 ve 2 ye bak diyosun bende sana bunların hepsinin toplamına bakarım diyorum yani sonuca :wink: umarım anlatabilmişimdir artık :d
Galiba tartışma rekoru kırdınız. 😱 :F @EveN

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD] GUNESI BEKLERKEN[/TD]
[TD] KANAL D[/TD]
[TD] 09.07.2013[/TD]
[TD] 20:59:58[/TD]
[TD] 23:03:38[/TD]
[TD] 6,05[/TD]
[TD] 21,27[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD] BIR ASK HIKAYESI[/TD]
[TD] FOX TV[/TD]
[TD] 09.07.2013[/TD]
[TD] 21:34:15[/TD]
[TD] 00:17:11[/TD]
[TD] 3,36[/TD]
[TD] 12,37[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Süperler ya. :D

hababam efsanesi o kadar tekrara ve geçen yıla rağmen 5 i geçerek mükemmel bi iş başarmış 100 yıl da geçse unutulmayacak bi yapım