emre en azından my yi vadiye rakip sürüyor olabilir... en azından destere gibi 3 reytinglik bir dizinin reytingini harika diye piyasaya sunmuyor...
Uyumak lazım zaten vadi sildi süpürdü ortalığı
16hayaliniz hala devam ediyor reklama bağlıyorsunuz bu aklımda kalan yorum başka dişyenlerde var 45sayfada bulmaya uığraşamamben onu 13 aldıktan sonra dedim lafı nasıl çarpıtıyo ya yok böyle bişey 16 alıcaz değil alırdık dedim anladın?
Vadİ sÜper bİ bÖlÜmdÜ hermznakİ gİbİ reytİngler muhteŞem gİtmİŞ maÇ olmasina raĞmen dİyecek sÖz yok 1 numarayiz
şu hanımefendide bir gelemedi gitti ha... bağdattan mı geliyor mübarek... yoksa noel babanın torbasından mı çıkacak...polat biraz dip köşe temizliği yapsın tabi ocakta bir hanımefendi geliyor onun içindir hazırlıklar )
vadini kaarşısında maç gelince paniğe kapılıp geç başlyıor mynin karşısında 3 tane iyi eytingli dizi var hiç geçilmedi16 bizim için hayalse sizin için hayaldan de öte vadi anlıklarda 16 15 i çok gördü diğerleri 14 alınca bayram ediyo o da ayda yılda bir
yeterince fb li değilsin demekki vadi daha ağır basıyor öyle olmasaydı gerçekleri yazardın yasin biz maçtan kaçtık maç bitince anca yayına girebildik derdin vadinin herzamaki hali maç günleri ya tatile girer yada geç başlar derdin, eğer tarafsız yorum yapsaydın tabi )
ama şu anda yorumun taraflı olduğu için böyle bir mesaj yazmışsın...
Univ'de vadi lafi gectiginde herkez izleyeni dislar.. Bazilarinin durumunu hAyal edebilyorum 😀d eline, tost'unu almis tek basina kvp muzikleri dinliyo
şu hanımefendide bir gelemedi gitti ha... bağdattan mı geliyor mübarek... yoksa noel babanın torbasından mı çıkacak...
xemre bence senin sinirlerin çok bozulmuş.... bence yat sen uyu... galatasaray falan ne alaka....
vadini kaarşısında maç gelince paniğe kapılıp geç başlyıor mynin karşısında 3 tane iyi eytingli dizi var hiç geçilmedi
vadini karşısında ne variyi reytingli dediğin kaç alıyo en kralı 5 alıyo abartmaya bak bi pis yedili bi kuzey var abartmaya bak ne rakibinden bahsediyon sen
vadini karşısında ne var