ya xemre sakin ol biraz relaxxxx haftaya my var o zaman da sen gülersin....
bn hep gülüyorum vadicilerin youmlarına hep 16 alırdık diyolar alamayınca reklama bağlıyolar ben onlar gibi sallayıp tutturamayınca bahane aramıyoru m
ya xemre sakin ol biraz relaxxxx haftaya my var o zaman da sen gülersin....
her zmanki gib 20 reyting alır vadi le maçı üst üste koyar sallar sallar denize atar yunannistana itekler
Maça rağmen vadi dağıttı ortalığı my fenerin türkiye kupası maçına geçildi
düşün birde saat 20 de yayınlasalar demekki tozu dumana katacak polatı şama gönderecek ))
Süper reklam girmezse 15 geliyo
- - - Ekleme - - -
Bence vadi 15 alır maçı geçtik
22:00 - 22:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 15.23 , 2) KANALD: 6.43 , 3) TRT1: 4.2 , 4) FOX: 2.21 , 5) SHOW: 1.55
Bakın bunu bir FB li olarak söylüyorum KVP dizilerden sonra FB macini bile dize getirdi. Vadi gecen 2-3 sezona göre cok hareketli, gizemli ve özenli cekiliyor. Vadi nin asil güçlü rakibi ocak ayinda gelecek yani intikam. Bence Total de vdi ye rakip olamaz ama ABde zirveye aday olur.
takas hanginiz üzdünüz emreyi doğru söyleyin...
polat feneride dize getirdiyse eğer hiçbir dizi karşısında tutunamaz .... bu gece bunu öğrendik...
bu dilin düşük geldi ya bakın işte reklamın vadiyi nasıl düşürdüğünün kanıtı 30 dk reklam girmeyince 14-15 aldı reklam girip çıkınca 1 reyting düşürüyo reklamsız bu dilim en az 16 alırdı vadiye türkiye nin açık ara en kaliteli en muhteşem en süper dizisidir çok böyle dizi müthiş ya müthiş
takasın reklam bahanesi bir de demedimö diyor