8 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bakın bunu bir FB li olarak söylüyorum KVP dizilerden sonra FB macini bile dize getirdi. Vadi gecen 2-3 sezona göre cok hareketli, gizemli ve özenli cekiliyor. Vadi nin asil güçlü rakibi ocak ayinda gelecek yani intikam. Bence Total de vdi ye rakip olamaz ama ABde zirveye aday olur.

biz dedik reklam olmazsa 15 alırız aldık fazla söze gerek yok :D

Yarin ilk dersim cokkk erken 8.30 da ustelik 3 ders icin taa ne yollar cekiyom.. :(
zaten bugun erken cikmisim yola , kirk yilin basinda bi yer bulmusum kurulmusum hafif gozlerim kapaniyo tam daldi dalicam yanimdaki adam'in cep'i calar ama zilsesi ne oldun"cendere"!! Hortlak gormus gibi bi kalktim hemen adamin suratina yapistirasim geldi zaten okuluma bi durak kalmisti allah'tan.. :d icimden diyorum abicim besiktas , ortakoy semtindeyiz bu ne muziktir.. Boylelerini toplumdan surmeli :d :d

Bakın bunu bir FB li olarak söylüyorum KVP dizilerden sonra FB macini bile dize getirdi. Vadi gecen 2-3 sezona göre cok hareketli, gizemli ve özenli cekiliyor. Vadi nin asil güçlü rakibi ocak ayinda gelecek yani intikam. Bence Total de vdi ye rakip olamaz ama ABde zirveye aday olur.

yeterince fb li değilsin demekki vadi daha ağır basıyor öyle olmasaydı gerçekleri yazardın yasin biz maçtan kaçtık maç bitince anca yayına girebildik derdin vadinin herzamaki hali maç günleri ya tatile girer yada geç başlar derdin, eğer tarafsız yorum yapsaydın tabi :))

ama şu anda yorumun taraflı olduğu için böyle bir mesaj yazmışsın...

polat feneride dize getirdiyse eğer hiçbir dizi karşısında tutunamaz .... bu gece bunu öğrendik...

testere ve bahaneleri geç bu işleri testere vadi maçla çakıştı başlar başlamaz geçti özetiyle de geçti bi dilimde :d

bu dilin düşük geldi ya bakın işte reklamın vadiyi nasıl düşürdüğünün kanıtı 30 dk reklam girmeyince 14-15 aldı reklam girip çıkınca 1 reyting düşürüyo reklamsız bu dilim en az 16 alırdı vadiye türkiye nin açık ara en kaliteli en muhteşem en süper dizisidir çok böyle dizi müthiş ya müthiş

takasın reklam bahanesi bir de demedimö diyor :d

son yıllarda en çok izlenen 10 maçın 4 ü gs 6 sı milli maç fb o kadar da önmli değil:D gs yi de geçseydiniz o sıkar biraz:D

bu dilin düşük geldi ya bakın işte reklamın vadiyi nasıl düşürdüğünün kanıtı 30 dk reklam girmeyince 14-15 aldı reklam girip çıkınca 1 reyting düşürüyo reklamsız bu dilim en az 16 alırdı vadiye türkiye nin açık ara en kaliteli en muhteşem en süper dizisidir çok böyle dizi müthiş ya müthiş

takasın reklam bahanesi bir de demedimö diyor :d

ben onu 13 aldıktan sonra dedim lafı nasıl çarpıtıyo ya yok böyle bişey :d 16 alıcaz değil alırdık dedim anladın?