8 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

çd krize soktun :D :d :d süpersin aga :D

lakin o vakar sevgili zevcemin asil ruhunda var

reşatın eşi bu sahnede osmanlıca konuşuyor :))

şu dildeki estetiğe bakın :))

çatlasanızda patlasanızda vadi ezdi geçti döndü bi daha ezdi :d

helal olsun vadi farkını ortaya koydu...bu sezonda hiçbir dizi maçlara karşı hemde avrupa maçlarına karşı böyle bir gecede böyle anlıklar kolay kolay elde edemez... doğruya doğru.....

uykum geldi aga ya uyku sersemi oldum.arada böle oluyom ve herkes böle.ya vadinin stresinden yada uykkusuzluktan

sen önce saygı öğren

- - - Ekleme - - -

helal olsun vadi farkını ortaya koydu...bu sezonda hiçbir dizi maçlara karşı hemde avrupa maçlarına karşı böyle bir gecede böyle anlıklar kolay kolay elde edemez... doğruya doğru.....
zaten maçlar salı ve perşembe 1 kere cuma oldu herkes deme istersen :D

xemrexxx belli oluyo kimin tetmin ettiği kendini ikide bir resim paylaşarak kendini tetmin eden ben değilim :D my nin aldığı reyting 11.70 sakin ol :D

xemrexxx belli oluyo kimin tetmin ettiği kendini ikide bir resim paylaşarak kendini tetmin eden ben değilim :D my nin aldığı reyting 11.70 sakin ol :D

o total grubunda bir sürü grup var daha :Dayrıca ben my nin reytinginden memnunum sizin gib reklam olmasa 16 olurdu dfdemiyorum

o total grubunda bir sürü grup var daha :Dayrıca ben my nin reytinginden memnunum sizin gib reklam olmasa 16 olurdu dfdemiyorum

biz dediysek olur bak 2 15 reklam olmadı tak 15 geldi :D sen reklamcımısın gardaş ab ye bakıyon(senin cümlen) :D