çd krize soktun süpersin aga
takas gene kendi,ni tatmin etymiş fb maçları gs ve milli maçlar kadar izlenmiyor fb ayrıca garantilemiş maç izlenmez yazdım vadi kadr çatlayan sensin my nin rekoruna yaklaşamadı bile vadixemre vadinin maçı ezmesinden sonra adeta çatlıyor
uykum geldi aga ya uyku sersemi oldum.arada böle oluyom ve herkes böle.ya vadinin stresinden yada uykkusuzluktan
çd krize soktun süpersin aga
uykum geldi aga ya uyku sersemi oldum.arada böle oluyom ve herkes böle.ya vadinin stresinden yada uykkusuzluktan
zaten maçlar salı ve perşembe 1 kere cuma oldu herkes deme istersenhelal olsun vadi farkını ortaya koydu...bu sezonda hiçbir dizi maçlara karşı hemde avrupa maçlarına karşı böyle bir gecede böyle anlıklar kolay kolay elde edemez... doğruya doğru.....
xemrexxx belli oluyo kimin tetmin ettiği kendini ikide bir resim paylaşarak kendini tetmin eden ben değilim my nin aldığı reyting 11.70 sakin ol
hemşerimin güldüğü esprileri görünce vadi izleyesim geliyor )))))))))) başka türlü bu kafa yapısına erişemem )
o total grubunda bir sürü grup var daha ayrıca ben my nin reytinginden memnunum sizin gib reklam olmasa 16 olurdu dfdemiyorum
zorlama zaten uek veda bilemem ne izleyen birinden bunu bekleyemem hemşerim olsan da
biz dediysek olur bak 2 15 reklam olmadı tak 15 geldi sen reklamcımısın gardaş ab ye bakıyon(senin cümlen)