8 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

benim için üzülme pek reyting almaz saat 1 oldu vadinin arkasında keşke bi dizi olsa da reklamlar az olsa reklamlar reytingi 2 reyting düşürüyo bugün tescillendi resmen

zorlamam merak etme :))

toprağımız aynı olabilir ama bakış açımız farklı .. :)) ben kızlara bakıyorum genelde :))

hemşerim değil babam olsan farketmez böyle düşünen insanlarla hiçbir zaman işim olmaz olamaz Allah a şükür yok ta.

- - - Ekleme - - -

zorlamam merak etme :))

toprağımız aynı olabilir ama bakış açımız farklı .. :)) ben kızlara bakıyorum genelde :))

hemşerim değil babam olsan farketmez böyle düşünen insanlarla hiçbir zaman işim olmaz olamaz Allah a şükür yok ta.

xemre ileri gitme bi sakin ol tamam ezdik geçtik ama hazmetmek lazım sonuçta her hafta uyguluyoruz bu işlemi :d

vadi fener maçına rağmen totalde haftayı lider kapatırsa büyük başarı elde edecek bu sezon bu bir ilktir....

22:00 - 22:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 15.23 , 2) KANALD: 6.43 , 3) TRT1: 4.2 , 4) FOX: 2.21 , 5) SHOW: 1.55

hiç fark yokmuş :d :d

- - - Ekleme - - -

bu konuda aynı duyguları paylaştığımız için sorun yok :))