8 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

zengin kız fakir oğlan
umutsuz ev kadınları
suskunlar
fb maçı

yeter mi maç zaten my nin tüm rakiplerine bedel :D

maç düzenli rakip değil her hafta yok suskunlar pazar günü dizisi zkfo gerçek reytingi bilinmiyor sadece uk var o da total 5.5 en fazla

vadi 15 dk aralıksız reklamla 7 reyting alabilen inanılmaz bir dizi
reklam reyting rekoru elindedir 12 :D

- - - Ekleme - - -

üstelik maç varken :D

eminmisin daha dün derste profösör hocamız dizilerden bahsederken hepsi rezalet sevişme öpüşme ahlak bozmadan bahsederken bi kurtlar vadisinden yok işte onu ayrı tutmak lazım dedi sınıfta 100 kişi var vadi lafı çıkınca coştu herkes geç bu işleri aslan bizde ünide okuyoz rahat ol sen :D

simdi allah'in askina hangi prof. Kvp över onu cok merak ettim. Adini soylermisin, onun ögretim yapma hayatina son verilmesi icin elimden geleni yapicam.. :d o lafi anca univ. Copcusu soyler, bu arada univ de okuyosun,Okumasina da univ'den univ'e de fark var bikiyosun ki 😀d :d ben seni malatyada yasiyo diye biliyorum heralde inonu inv de okuyon ,zaten oranin hocalarina hocami denir 😀d

gs li olmakla bir kere daha gurur duydum bizim maçımız vadi gibi bir basitliğe geçilmeyecek kadar izleniyor en azından:D

gerçekleri duyunca ne alaka :D gs maçı sizi süründürdü ne çabuk unuttunuz yaprak dökümümnün milli maçları geçtiğini düüşününce fb maçını geçmek önmli değil bnece önce gs yi geçin sonra kral diyin :D
ya geçmişi niye açıyonuz kardeşim.....gs maçları perşembe yayınlansa onı da geçer....

kardeş emin olki senden daha tarafsız yorum yapıyorum. Sen daha sezon basinda 9 Reytingi gecemez dedigin 10 yıllık dizi şu anda T.C. nin en fazla izlenen dizisi. Ben yorumumda vadi kacmadi demedim evet atv akillilik yapti ve kacti ama iyide yapti yoksa Vadi 14-15 degil 11-12 alirdi ama birde şöyle birşey var vadi macin son 15 dakikasina yaklasik 2.3 reyting fark attı bunu neden görmüyorsunuz? Şu anda Total de en fazla reyting alan diziyi az reyting aliyor diye alay ediylrsunuz ya vallahi gülünc duruma düsüyorsunuz

birincisi o yorumlarda tarafsızlık diyorsun ya o konuda kısaca birşey söyleyeyim yasin... sen anlarsın fazla ayrıntıya girmeyeyim : herkes senin gibi yorum yapsaydı eğer forumda benim yorumlarımda çok farklı olurdu buna emin ol.. karşındaki neyse ona göre davranmak zorundasın ..

ikincisi maçın son 10 dakikasıyla vadi çakıştı diyorsun vadi öne geçti .. son 10 dakika zaten maçın gidişatı belliydi ondan sonra ben bile bıraktım maçı zaten yenmişiz karşımızdakide dandik bir takım son 10 dakika hangi heyecanla maç izleyelim vadinin o 10 dakikada geçme hikayeside bununla ilgilidir ..

son olarak geçen sene her maç günü fatmagül çıkıp takır takır yayınlanırken vadi yoklardaydı o dönem fatmagülü takdir eden bir vatandaş çıksaydı vadicilerden... bugün bende vadiyi takdir ederdim .. ne ekersen onu biçersin atasözü var..

maç düzenli rakip değil her hafta yok suskunlar pazar günü dizisi zkfo gerçek reytingi bilinmiyor sadece uk var o da total 5.5 en fazla

ne düzeni bu 4. ya da 5.maç my nin karşısına bjk ofspor maçı geldi bi kere :d :d :d başka da yok bi avrupa maçı gelse dağılacak :D

emre merak etme sen galatasaray uefa ya düşsün bu sezon maçları perşembe yayınlanacak.... ozaman bak nasıl geçiyor polat görürsün...

- - - Ekleme - - -

birincisi o yorumlarda tarafsızlık diyorsun ya o konuda kısaca birşey söyleyeyim yasin... sen anlarsın fazla ayrıntıya girmeyeyim : herkes senin gibi yorum yapsaydı eğer forumda benim yorumlarımda çok farklı olurdu buna emin ol.. karşındaki neyse ona göre davranmak zorundasın ..

ikincisi maçın son 10 dakikasıyla vadi çakıştı diyorsun vadi öne geçti .. son 10 dakika zaten maçın gidişatı belliydi ondan sonra ben bile bıraktım maçı zaten yenmişiz karşımızdakide dandik bir takım son 10 dakika hangi heyecanla maç izleyelim vadinin o 10 dakikada geçme hikayeside bununla ilgilidir ..

son olarak geçen sene her maç günü fatmagül çıkıp takır takır yayınlanırken vadi yoklardaydı o dönem fatmagülü takdir eden bir vatandaş çıksaydı vadicilerden... bugün bende vadiyi takdir ederdim .. ne ekersen onu biçersin atasözü var..

ya destere sen bu berenden para filan mı alıyorsun yoksa aranızda gizli bir platonik aşkmı var....

simdi allah'in askina hangi prof. Kvp över onu cok merak ettim. Adini soylermisin, onun ögretim yapma hayatina son verilmesi icin elimden geleni yapicam.. :d o lafi anca univ. Copcusu soyler, bu arada univ de okuyosun,Okumasina da univ'den univ'e de fark var bikiyosun ki 😀d :d ben seni malatyada yasiyo diye biliyorum heralde inonu inv de okuyon ,zaten oranin hocalarina hocami denir 😀d

ismini verirsen kötü olur senin ünide okuduğunu sanmıyorum şu basitliğe ve cümlelere bakarmısın hoca değil dediğin adamlar profösör bunu söyleyen hocamız türkiye nin en büyük tarihçilerinden google a ismini yazsan çıkanlar karşısında ağzın açık kalır ama ismine vermem.ayrıca küçümsediğin inönü de 30 bin öğrenci var ve türkiye nin en büyük en süper üniversitelerinin başında geliyor...

İlk önce Veda diyorlardi olmadi, sonra UEk dediler oda olmadi, FB maci dediler olmadi, simdide GS diyorlar :) yenilen pehlivan güreşe doymazmış :D mağdem herkes okulunda cevresinde ne izleniyor onu söylüyor bende söylim:
Ben almanya da yaşıyorum burda tülerin kahvehaneleronde, milli görüşün gencliginde, diyanetin gencliginde, Türk Federasyonu (Ulküculerin) gencliginde ve daha bircok yerde her perşembe gençler hep beraber Vadi izler. Hatta face de bir gruba uyeyim daha bugün yazmışlardi hep beraber izleyeceklerini....

- - - Ekleme - - -

İlk önce Veda diyorlardi olmadi, sonra UEk dediler oda olmadi, FB maci dediler olmadi, simdide GS diyorlar :) yenilen pehlivan güreşe doymazmış :D mağdem herkes okulunda cevresinde ne izleniyor onu söylüyor bende söylim:
Ben almanya da yaşıyorum burda tülerin kahvehaneleronde, milli görüşün gencliginde, diyanetin gencliginde, Türk Federasyonu (Ulküculerin) gencliginde ve daha bircok yerde her perşembe gençler hep beraber Vadi izler. Hatta face de bir gruba uyeyim daha bugün yazmışlardi hep beraber izleyeceklerini....

gs li olmakla bir kere daha gurur duydum bizim maçımız vadi gibi bir basitliğe geçilmeyecek kadar izleniyor en azından:D

o basitlik dediğin yapım türkiye yi bırak dünyanın en kaliteli en büyük dizisi 2 saatte yapılanları dünyada hiçbri dizi yapamaz rahat ol yani

emre merak etme sen galatasaray uefa ya düşsün bu sezon maçları perşembe yayınlanacak.... ozaman bak nasıl geçiyor polat görürsün...

- - - Ekleme - - -

ya destere sen bu berenden para filan mı alıyorsun yoksa aranızda gizli bir platonik aşkmı var....

berenle aramızda platonik bir aşk var :))

ben berene aşığım itiraf ediyorum:))

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]MONCHENGLADBACH-FENERBAHCE (2.YARI)[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]04.10.2012[/TD]
[TD="align: center"]23:04:33[/TD]
[TD="align: center"]23:55:05[/TD]
[TD="align: center"]12,22[/TD]
[TD="align: center"]38,84[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]20:50:06[/TD]
[TD="align: center"]23:29:16[/TD]
[TD="align: center"]11,25[/TD]
[TD="align: center"]30,54[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

fb ye geçilen gs ye milli takımdan fark yer açık ve netr ben demiuyorm istatistikler diyor :D

Gecenin rating özeti (2) Fenerbahçe maçı geceye hızlı başlamıştı ama Kurtlar'ın yeni bölümüyle birlikte düşüşe geçti.

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]MONCHENGLADBACH-FENERBAHCE (2.YARI)[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]23:04:33[/TD]
[TD="align: center"]23:55:05[/TD]
[TD="align: center"]12,22[/TD]
[TD="align: center"]38,84[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]20:50:06[/TD]
[TD="align: center"]23:29:16[/TD]
[TD="align: center"]11,25[/TD]
[TD="align: center"]30,54[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

fb ye geçilen gs ye milli takımdan fark yer açık ve netr ben demiuyorm istatistikler diyor :D

vadi bittikten 30 dakika sonra bittiği için 1.olabildi ve bölündüğü için yoksa vadi maçla kapıştığı anlarda ezdi maçı anlıkları bulurdum ama uğraşamam şimdi

bir vadici tebrik etseydi diyorsun ama kendinde cok iyi biliyorsunki ben her cuma reytingler aciklandiktan sonra FGSN yi tebrik ettim

- - - Ekleme - - -

bir vadici tebrik etseydi diyorsun ama kendinde cok iyi biliyorsunki ben her cuma reytingler aciklandiktan sonra FGSN yi tebrik ettim

AGB zamanında 1 rating 600 bin kişiye denk geliyordu. Ancak TNS'nin ratingleri ölçmesiyle 1 ratingin 700 bin kişiyi temsil ettiği açıklandı.

İLGİNÇMİŞ