zengin kız fakir oğlan
umutsuz ev kadınları
suskunlar
fb maçı
yeter mi maç zaten my nin tüm rakiplerine bedel
maç düzenli rakip değil her hafta yok suskunlar pazar günü dizisi zkfo gerçek reytingi bilinmiyor sadece uk var o da total 5.5 en fazla
zengin kız fakir oğlan
umutsuz ev kadınları
suskunlar
fb maçı
yeter mi maç zaten my nin tüm rakiplerine bedel
eminmisin daha dün derste profösör hocamız dizilerden bahsederken hepsi rezalet sevişme öpüşme ahlak bozmadan bahsederken bi kurtlar vadisinden yok işte onu ayrı tutmak lazım dedi sınıfta 100 kişi var vadi lafı çıkınca coştu herkes geç bu işleri aslan bizde ünide okuyoz rahat ol sen
ya geçmişi niye açıyonuz kardeşim.....gs maçları perşembe yayınlansa onı da geçer....gerçekleri duyunca ne alaka gs maçı sizi süründürdü ne çabuk unuttunuz yaprak dökümümnün milli maçları geçtiğini düüşününce fb maçını geçmek önmli değil bnece önce gs yi geçin sonra kral diyin
kardeş emin olki senden daha tarafsız yorum yapıyorum. Sen daha sezon basinda 9 Reytingi gecemez dedigin 10 yıllık dizi şu anda T.C. nin en fazla izlenen dizisi. Ben yorumumda vadi kacmadi demedim evet atv akillilik yapti ve kacti ama iyide yapti yoksa Vadi 14-15 degil 11-12 alirdi ama birde şöyle birşey var vadi macin son 15 dakikasina yaklasik 2.3 reyting fark attı bunu neden görmüyorsunuz? Şu anda Total de en fazla reyting alan diziyi az reyting aliyor diye alay ediylrsunuz ya vallahi gülünc duruma düsüyorsunuz
maç düzenli rakip değil her hafta yok suskunlar pazar günü dizisi zkfo gerçek reytingi bilinmiyor sadece uk var o da total 5.5 en fazla
birincisi o yorumlarda tarafsızlık diyorsun ya o konuda kısaca birşey söyleyeyim yasin... sen anlarsın fazla ayrıntıya girmeyeyim : herkes senin gibi yorum yapsaydı eğer forumda benim yorumlarımda çok farklı olurdu buna emin ol.. karşındaki neyse ona göre davranmak zorundasın ..
ikincisi maçın son 10 dakikasıyla vadi çakıştı diyorsun vadi öne geçti .. son 10 dakika zaten maçın gidişatı belliydi ondan sonra ben bile bıraktım maçı zaten yenmişiz karşımızdakide dandik bir takım son 10 dakika hangi heyecanla maç izleyelim vadinin o 10 dakikada geçme hikayeside bununla ilgilidir ..
son olarak geçen sene her maç günü fatmagül çıkıp takır takır yayınlanırken vadi yoklardaydı o dönem fatmagülü takdir eden bir vatandaş çıksaydı vadicilerden... bugün bende vadiyi takdir ederdim .. ne ekersen onu biçersin atasözü var..
simdi allah'in askina hangi prof. Kvp över onu cok merak ettim. Adini soylermisin, onun ögretim yapma hayatina son verilmesi icin elimden geleni yapicam.. o lafi anca univ. Copcusu soyler, bu arada univ de okuyosun,Okumasina da univ'den univ'e de fark var bikiyosun ki 😀d ben seni malatyada yasiyo diye biliyorum heralde inonu inv de okuyon ,zaten oranin hocalarina hocami denir 😀d
gs li olmakla bir kere daha gurur duydum bizim maçımız vadi gibi bir basitliğe geçilmeyecek kadar izleniyor en azından
emre merak etme sen galatasaray uefa ya düşsün bu sezon maçları perşembe yayınlanacak.... ozaman bak nasıl geçiyor polat görürsün...
- - - Ekleme - - -
ya destere sen bu berenden para filan mı alıyorsun yoksa aranızda gizli bir platonik aşkmı var....
sana göre oo basitlik dediğin yapım türkiye yi bırak dünyanın en kaliteli en büyük dizisi 2 saatte yapılanları dünyada hiçbri dizi yapamaz rahat ol yani
[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]MONCHENGLADBACH-FENERBAHCE (2.YARI)[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]04.10.2012[/TD]
[TD="align: center"]23:04:33[/TD]
[TD="align: center"]23:55:05[/TD]
[TD="align: center"]12,22[/TD]
[TD="align: center"]38,84[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]04.10.2012[/TD]
[TD="align: center"]20:50:06[/TD]
[TD="align: center"]23:29:16[/TD]
[TD="align: center"]11,25[/TD]
[TD="align: center"]30,54[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
fb ye geçilen gs ye milli takımdan fark yer açık ve netr ben demiuyorm istatistikler diyor
birincisi o yorumlarda tarafsızlık diyorsun ya o konuda kısaca birşey söyleyeyim yasin... sen anlarsın fazla ayrıntıya girmeyeyim : herkes senin gibi yorum yapsaydı eğer forumda benim yorumlarımda çok farklı olurdu buna emin ol.. karşındaki neyse ona göre davranmak zorundasın ..
ikincisi maçın son 10 dakikasıyla vadi çakıştı diyorsun vadi öne geçti .. son 10 dakika zaten maçın gidişatı belliydi ondan sonra ben bile bıraktım maçı zaten yenmişiz karşımızdakide dandik bir takım son 10 dakika hangi heyecanla maç izleyelim vadinin o 10 dakikada geçme hikayeside bununla ilgilidir ..
son olarak geçen sene her maç günü fatmagül çıkıp takır takır yayınlanırken vadi yoklardaydı o dönem fatmagülü takdir eden bir vatandaş çıksaydı vadicilerden... bugün bende vadiyi takdir ederdim .. ne ekersen onu biçersin atasözü var..