8 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

emre en azından my yi vadiye rakip sürüyor olabilir... en azından destere gibi 3 reytinglik bir dizinin reytingini harika diye piyasaya sunmuyor...

Vadİ sÜper bİ bÖlÜmdÜ hermznakİ gİbİ reytİngler muhteŞem gİtmİŞ maÇ olmasina raĞmen dİyecek sÖz yok 1 numarayiz

16 bizim için hayalse sizin için hayaldan de öte :d vadi anlıklarda 16 15 i çok gördü diğerleri 14 alınca bayram ediyo o da ayda yılda bir :d

Univ'de vadi lafi gectiginde herkez izleyeni dislar.. Bazilarinin durumunu hAyal edebilyorum 😀d eline, tost'unu almis tek basina kvp muzikleri dinliyo :d

16 bizim için hayalse sizin için hayaldan de öte :d vadi anlıklarda 16 15 i çok gördü diğerleri 14 alınca bayram ediyo o da ayda yılda bir :d
vadini kaarşısında maç gelince paniğe kapılıp geç başlyıor :d mynin karşısında 3 tane iyi eytingli dizi var hiç geçilmedi

yeterince fb li değilsin demekki vadi daha ağır basıyor öyle olmasaydı gerçekleri yazardın yasin biz maçtan kaçtık maç bitince anca yayına girebildik derdin vadinin herzamaki hali maç günleri ya tatile girer yada geç başlar derdin, eğer tarafsız yorum yapsaydın tabi :))

ama şu anda yorumun taraflı olduğu için böyle bir mesaj yazmışsın...

kardeş emin olki senden daha tarafsız yorum yapıyorum. Sen daha sezon basinda 9 Reytingi gecemez dedigin 10 yıllık dizi şu anda T.C. nin en fazla izlenen dizisi. Ben yorumumda vadi kacmadi demedim evet atv akillilik yapti ve kacti ama iyide yapti yoksa Vadi 14-15 degil 11-12 alirdi ama birde şöyle birşey var vadi macin son 15 dakikasina yaklasik 2.3 reyting fark attı bunu neden görmüyorsunuz? Şu anda Total de en fazla reyting alan diziyi az reyting aliyor diye alay ediylrsunuz ya vallahi gülünc duruma düsüyorsunuz

Univ'de vadi lafi gectiginde herkez izleyeni dislar.. Bazilarinin durumunu hAyal edebilyorum 😀d eline, tost'unu almis tek basina kvp muzikleri dinliyo :d

eminmisin daha dün derste profösör hocamız dizilerden bahsederken hepsi rezalet sevişme öpüşme ahlak bozmadan bahsederken bi kurtlar vadisinden yok işte onu ayrı tutmak lazım dedi sınıfta 100 kişi var vadi lafı çıkınca coştu herkes geç bu işleri aslan bizde ünide okuyoz rahat ol sen :D

şu hanımefendide bir gelemedi gitti ha... bağdattan mı geliyor mübarek... yoksa noel babanın torbasından mı çıkacak...

öyle değerli şahıslar gel diyince gelmez:)) önce halkın nabzını tutar bakarki halk perşembe günleri vadi izleyecek kadar kötü duruma düşmüş olaya anında müdahale eder ..:))

böylede bir saygın kişiliktir kendileri :))

xemre bence senin sinirlerin çok bozulmuş.... bence yat sen uyu... galatasaray falan ne alaka....

gerçekleri duyunca ne alaka :D gs maçı sizi süründürdü ne çabuk unuttunuz yaprak dökümümnün milli maçları geçtiğini düüşününce fb maçını geçmek önmli değil bnece önce gs yi geçin sonra kral diyin :D

vadini kaarşısında maç gelince paniğe kapılıp geç başlyıor :d mynin karşısında 3 tane iyi eytingli dizi var hiç geçilmedi

iyi reytingli dediğin kaç alıyo en kralı 5 alıyo abartmaya bak bi pis yedili bi kuzey var abartmaya bak ne rakibinden bahsediyon sen :d

tarih hayal edenleri değil gerçekleştirenleri yazar........polat alemdarağaoğlu..........bırakın ocağı falan bu günü düşünün..

reytingler verilerini görünce konuşacam şimdilik yeter bu kadar eziyet fazla gelir size :d