İzliyor musunuz izliyorsunuz.Fazla söze gerek yok
yakışır azere)
İlk bölümler çok iyiydi rolu..Yeşimin oyunculuk yaptiğini biliyordum ama huzur Sokağinda ne alaka bu kadın demiştim.Rolunu gördüm sevmiştim gayette iyiydi..Şimdi 5 para etmez...yeşime link atsam twetten isyanımı duysa diziden ayrılıryeşim salkım çok iyi oyuncudur aslında senaristler kediye çevirmiş.. normalde o feyzaya takla attırır oyunculukta)
ama demekki malzeme ne olursa onu anlatmak zorunda kadın arada harcanıyor![]()
Bereni izliyorsun ama.Ben Dilayı izlemedim. Fazla söze gerek yok
Herkese sevap-günah dağıtmayı bırak
Evet..onuda seviyordum deme
Bilal'ın kız kardeşimiydi o?
Biz öyle pis sahnelere bakmayız biz ahlaklıyız.Ama Berenin çok tecavüz ve sevişme sahneleri var.Biz onlara bakmıyoruz.Siz bakıyorsunuz.İntikamda da tecavüze uğrar %100000000000000000000000
böle sahneler olmalı ki reytingler ucsun2.5 poan artmıs süper
![]()
ama kadın geceyarısı balkona çıktığında arabeskteki müjde ar a dönmüştü neden acaba)
böle sahneler olmalı ki reytingler ucsun2.5 poan artmıs süper
![]()
Bu konudan berene döndü konu aga1 dk noluyoruz ya ne tecavuzu hangi izleyici yecavuz sahnesi izledi.. tecavuz nereden cikti sadece karisini dovdu ve sabah oldu yoksa karisi saten istedigi bu..
bir kere tecavuz edemez cunku nikahli kaarisi..
ve oyle bir sahnede olmadiii belirteyim.
reytingdeki artışın sebebi senaryonun düzelmesidir başka sebebi yok ilk defa merak ederek izledim diziyi)
İlk bölümler çok iyiydi rolu..Yeşimin oyunculuk yaptiğini biliyordum ama huzur Sokağinda ne alaka bu kadın demiştim.Rolunu gördüm sevmiştim gayette iyiydi..Şimdi 5 para etmez...yeşime link atsam twetten isyanımı duysa diziden ayrılır![]()
Benim sevap-günah dağıtmaya haşa gücüm yetmez
reytingdeki artışın sebebi senaryonun düzelmesidir başka sebebi yok ilk defa merak ederek izledim diziyi)
2 kez mi ne işitmişti
Yazık gün yüzü göremeden gitmiş. Ne zaman görsem Güven Hokna'dan tokat yiyip azar işitiyodu.![]()