Anlamadığınız şey de bu zaten.
Azer'in karısı her gece Azer onu hamile bıraksın diye uğraşıyordu. Alan razı veren razı yani. ))))
oha karı azmış aga haketmiş köteği
Azer'in karısı her gece Azer onu hamile bıraksın diye uğraşıyordu. Alan razı veren razı yani. ))))
Yok leylekler getirmiyor Alatsam ceza yerim boşversen tecavüz sahnesinde gerçekten tecavüz edildiğinemi inanıyorsun inanıyorsan çocukları leyleklerin getirdiğinede inanırsın )
Azer'in karısı zaten her gece Azer onu hamile bıraksın diye uğraşıyordu. Alan razı veren razı yani. ))))
Hayır tabii ki
Sen o dizide insanlarin gerçekte tecavuze ugradiğinimi sanıyon? PESSS 2013
Sen o dizide insanlarin gerçekte tecavuze ugradiğinimi sanıyon? PESSS 2013
oha karı azmış aga haketmiş köteği
Aga fena güldürdün ya😀dAnlamadığınız şey de bu zaten.
Azer'in karısı zaten her gece Azer onu hamile bıraksın diye uğraşıyordu. Alan razı veren razı yani. ))))
ama çok haşin davranmıştı )
kadının hırpalandığı balkona çıktığı sahnede açıkça belliydi
dila hanım senaristi süper direk tebrik mesajlari yolluyorum
Dizide kaç kadın var yahu ??? 1 elin 5 parmağini geçemez..Napsınlar? Erkek erkeğe mi yapsınlar.?????haklısın ama günahsızları öldürmek bizim dizi masumlara dokunmuyo diyer diziler gibi milletin orasını burasını açtırıp milleti ağlakıyla oynamıyo bi şunu unutmayınki en namuslu dizilerin başın KVP gelir.
Yuh
Dizide kaç kadın var yahu ??? 1 elin 5 parmağini geçemez..Napsınlar? Erkek erkeğe mi yapsınlar.?????
Pm at ben yazarımAslında buna daha farklı cevap vermeliydin Neyse yine terbiyemi koruyayım ben
ewt aga azer fenaydi
Dizide kaç kadın var yahu ??? 1 elin 5 parmağini geçemez..Napsınlar? Erkek erkeğe mi yapsınlar.?????
Aksine Huzur Sokağı Ab de uçmuştur 1.olmuştur belkicumaları dila hanım izlenir agalar total bölese ab iyice ucmustur
kocan darbe üstüne darbe
arka sokaklar dila hanım ikisi süper
diğerleri berbat
20 oğlana bir kız düşıyor )
yani 19 u boşta kalıyor onlarda artık birbirlerini süzüp dursun )