7 Aralık 2012 Cuma Reyting Sonuçları

1 dk noluyoruz ya ne tecavuzu hangi izleyici yecavuz sahnesi izledi.. tecavuz nereden cikti sadece karisini dovdu ve sabah oldu yoksa karisi saten istedigi bu..

bir kere tecavuz edemez cunku nikahli kaarisi..

ve oyle bir sahnede olmadiii belirteyim.

sen öyle diyosan sorun yok aga zaten evliymiş naparsa yapsın hakkıdır :d

oha bazıları rakip kelimesinden sonra tecavüz kelimesinin anlamını da bilmiyor bari biraz haber takip edin kadın kocasından bana tecavüz etti diye boşanıyor :d

dila hanım yeni senaristi süper öv öv bitmez bidaha öv harika biri helal olsun vallaha

senaryo süper dahada ucacak o derece abartmıyom aga gerçekler bunlar :d :d

Kesinlikle. Senaryo çok değişmiş belli. Boş sahneler yoktu.

Zülküf meğer berbat etmiş diziyi...

Reyting artışının sebebi yeni senaristtir. :)

o zülküf salağı hangi diziye gidiyorsa haber versinlerde diziye hiç başlamayalım katletmişti diziyi :))

başta böyle giriş yapsa dila hanım şu anda hanımın çiftliği reytinglerine ulaşmıştı :))

öyle bir gücün varsa ilk mesajını feyzayla bilale gönder :))

onlar çıkmadan dizi düzelmez iki yeteneksiz bir diziye ağır geliyor :))

Zor iş değil bi link atmak ama diziden cıkarlar mı bilemedim :F:F forumda 3-5 kişi daha atar yapsa diziye en azından senaryoya yeniden bi el değer.. Çok b****ktan oldu çoook...

dila böyle giderken günü değişirse yazık olur çünkü bu dizi başka hiçbir gün bu oranları alamaz 20 dakika hangi güne gelecek merak konusu
salı olursa zirve şansı yok bence
perşembe diziyi oraya atmazlar
cuma muaamma
ilginç olacak ben perşembe olsun isterim orası ayrı :D

oha bazıları rakip kelimesinden sonra tecavüz kelimesinin anlamını da bilmiyor bari biraz haber takip edin kadın kocasından bana tecavüz etti diye boşanıyor :d

Anlamadığınız şey de bu zaten.

Azer'in karısı zaten her gece Azer onu hamile bıraksın diye uğraşıyordu. Alan razı veren razı yani. :)))))

Günahlarin en büyüğü "adam öldürmek" bunuda sizin diziniz çok iyi yapıyor..Her bölüm kaç adam ölüyordu?

haklısın ama günahsızları öldürmek bizim dizi masumlara dokunmuyo diyer diziler gibi milletin orasını burasını açtırıp milleti ağlakıyla oynamıyo bi şunu unutmayınki en namuslu dizilerin başın KVP gelir.