7 Aralık 2012 Cuma Reyting Sonuçları

cumaları dila hanım izlenir agalar total bölese ab iyice ucmustur

kocan darbe üstüne darbe :d :d

arka sokaklar dila hanım ikisi süper

diğerleri berbat :d

arka sokaklar neyin nesi yaw behzat ç. den bahset.. arka sokaklar çöp dizi boşver onu :))

dizinin o konulara girmesine gerek yokki diğer diziler gibi
adamlar ordan burdan yazmıyo kendi emekleriyle ortaya bişey koyuyo diğer diziler de gitsinler kitaptan yok yabancı dizilerin yerlilerini yapmakla uğraşsın sizde sevinin.

vadinin mehmet ali birand dan çaldığını kimse geçemez adam dava açsa haberlerimim alığdizi yapıyolardiye dünyanın parasını kazanır:d

Bilemedim valla dizi hep erkek dolu kadınsız dunya mı olur??? Bunlar hangi gezegende yaşiyor? Kadın görürsen dizide uzaylı gördüm de polise haber ver o derece..Hayır adamlar bi Kenan yada bi kıvancda değil yahu :F:F

iyikide değiller çünkü ahirette hesap vericek hepsi :D

Beyaz da her sıkıştığında Ümit Besen'i alıyor programa. Reytingi artar.

Bilemedim valla dizi hep erkek dolu kadınsız dunya mı olur??? Bunlar hangi gezegende yaşiyor? Kadın görürsen dizide uzaylı gördüm de polise haber ver o derece..Hayır adamlar bi Kenan yada bi kıvancda değil yahu :F:F

çölde kutup ayısıyla idare ederler artık :))

dizinin o konulara girmesine gerek yokki diğer diziler gibi
adamlar ordan burdan yazmıyo kendi emekleriyle ortaya bişey koyuyo diğer diziler de gitsinler kitaptan yok yabancı dizilerin yerlilerini yapmakla uğraşsın sizde sevinin.
Ne emeğinden bahsediyorsun ??? Bu emeğe diziye kadın sokarakda yapabilirler..Çakırın karisida ölmüş...Bi kadın daha eksildi..Senaryoya kadın katilacağina buraya kadınlarin girmesi yasak der gibi olanlarda cıkıyor..yaşlı bi kadın var fragmanlarda göruyorum bugun yarin o kadında kalpten ölür..Dizi %100 erkeklerle dolar taşar..."Kadınlarin izlemesi namahremdir" diye ibareyle başlasin..

23:15 - 23:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 3.94 , 2) KANALD: 3.5 , 3) SHOW: 3.27 , 4) TRT1: 3.2 , 5) STV: 3.18

Ne emeğinden bahsediyorsun ??? Bu emeğe diziye kadın sokarakda yapabilirler..Çakırın karisida ölmüş...Bi kadın daha eksildi..Senaryoya kadın katilacağina buraya kadınlarin girmesi yasak der gibi olanlarda cıkıyor..yaşlı bi kadın var fragmanlarda göruyorum bugun yarin o kadında kalpten ölür..Dizi %100 erkeklerle dolar taşar..."Kadınlarin izlemesi namahremdir" diye ibareyle başlasin..

kadını gerektiricek bi rol olursa merak etme koyarlar hem nasıl kadınsız bu kadar reyting alıyosa bu onlara yeter