cumaları dila hanım izlenir agalar total bölese ab iyice ucmustur
kocan darbe üstüne darbe
arka sokaklar dila hanım ikisi süper
diğerleri berbat
arka sokaklar neyin nesi yaw behzat ç. den bahset.. arka sokaklar çöp dizi boşver onu )
cumaları dila hanım izlenir agalar total bölese ab iyice ucmustur
kocan darbe üstüne darbe
arka sokaklar dila hanım ikisi süper
diğerleri berbat
dizinin o konulara girmesine gerek yokki diğer diziler gibi
adamlar ordan burdan yazmıyo kendi emekleriyle ortaya bişey koyuyo diğer diziler de gitsinler kitaptan yok yabancı dizilerin yerlilerini yapmakla uğraşsın sizde sevinin.
Bilemedim valla dizi hep erkek dolu kadınsız dunya mı olur??? Bunlar hangi gezegende yaşiyor? Kadın görürsen dizide uzaylı gördüm de polise haber ver o derece..Hayır adamlar bi Kenan yada bi kıvancda değil yahu
Aksine Huzur Sokağı Ab de uçmuştur 1.olmuştur belki
Dizide kaç kadın var yahu ??? 1 elin 5 parmağini geçemez..Napsınlar? Erkek erkeğe mi yapsınlar.?????
Bilemedim valla dizi hep erkek dolu kadınsız dunya mı olur??? Bunlar hangi gezegende yaşiyor? Kadın görürsen dizide uzaylı gördüm de polise haber ver o derece..Hayır adamlar bi Kenan yada bi kıvancda değil yahu
Yok yav Ne ab si. Totalciyim benkanka ab ci mi oldun simdi aga
vadinin mehmet ali birand dan çaldığını kimse geçemez adam dava açsa haberlerimim alığdizi yapıyolardiye dünyanın parasını kazanır
Ne emeğinden bahsediyorsun ??? Bu emeğe diziye kadın sokarakda yapabilirler..Çakırın karisida ölmüş...Bi kadın daha eksildi..Senaryoya kadın katilacağina buraya kadınlarin girmesi yasak der gibi olanlarda cıkıyor..yaşlı bi kadın var fragmanlarda göruyorum bugun yarin o kadında kalpten ölür..Dizi %100 erkeklerle dolar taşar..."Kadınlarin izlemesi namahremdir" diye ibareyle başlasin..dizinin o konulara girmesine gerek yokki diğer diziler gibi
adamlar ordan burdan yazmıyo kendi emekleriyle ortaya bişey koyuyo diğer diziler de gitsinler kitaptan yok yabancı dizilerin yerlilerini yapmakla uğraşsın sizde sevinin.
selam da söle ö bnm için
Nereden biliyon bittiğini sen Huzur sokağına bakmıyon kihuzur sokagi senaryo bitmis
Ne emeğinden bahsediyorsun ??? Bu emeğe diziye kadın sokarakda yapabilirler..Çakırın karisida ölmüş...Bi kadın daha eksildi..Senaryoya kadın katilacağina buraya kadınlarin girmesi yasak der gibi olanlarda cıkıyor..yaşlı bi kadın var fragmanlarda göruyorum bugun yarin o kadında kalpten ölür..Dizi %100 erkeklerle dolar taşar..."Kadınlarin izlemesi namahremdir" diye ibareyle başlasin..
abd dila birinci olabilir