Anlamadığınız şey de bu zaten.
Azer'in karısı her gece Azer onu hamile bıraksın diye uğraşıyordu. Alan razı veren razı yani.))))
oha karı azmış aga
Azer'in karısı her gece Azer onu hamile bıraksın diye uğraşıyordu. Alan razı veren razı yani.))))
Yok leylekler getirmiyorsen tecavüz sahnesinde gerçekten tecavüz edildiğinemi inanıyorsun inanıyorsan çocukları leyleklerin getirdiğinede inanırsın)
Azer'in karısı zaten her gece Azer onu hamile bıraksın diye uğraşıyordu. Alan razı veren razı yani.))))
Hayır tabii ki
Sen o dizide insanlarin gerçekte tecavuze ugradiğinimi sanıyon? PESSS 2013![]()
Sen o dizide insanlarin gerçekte tecavuze ugradiğinimi sanıyon? PESSS 2013![]()
oha karı azmış agahaketmiş köteği
![]()
Azer'in karısı zaten her gece Azer onu hamile bıraksın diye uğraşıyordu. Alan razı veren razı yani.))))
ama çok haşin davranmıştı)
kadının hırpalandığı balkona çıktığı sahnede açıkça belliydi![]()
dila hanım senaristi süper direk tebrik mesajlari yolluyorum![]()
Dizide kaç kadın var yahu ??? 1 elin 5 parmağini geçemez..Napsınlar? Erkek erkeğe mi yapsınlar.?????haklısın ama günahsızları öldürmek bizim dizi masumlara dokunmuyo diyer diziler gibi milletin orasını burasını açtırıp milleti ağlakıyla oynamıyo bi şunu unutmayınki en namuslu dizilerin başın KVP gelir.
Yuh
Dizide kaç kadın var yahu ??? 1 elin 5 parmağini geçemez..Napsınlar? Erkek erkeğe mi yapsınlar.?????
Pm at ben yazarımAslında buna daha farklı cevap vermeliydinNeyse yine terbiyemi koruyayım ben
![]()
ewt aga azer fenaydi![]()
Dizide kaç kadın var yahu ??? 1 elin 5 parmağini geçemez..Napsınlar? Erkek erkeğe mi yapsınlar.?????
Aksine Huzur Sokağı Ab de uçmuştur 1.olmuştur belkicumaları dila hanım izlenir agalar total bölese ab iyice ucmustur
kocan darbe üstüne darbe![]()
![]()
arka sokaklar dila hanım ikisi süper
diğerleri berbat![]()
20 oğlana bir kız düşıyor)
yani 19 u boşta kalıyor onlarda artık birbirlerini süzüp dursun)