7 Aralık 2012 Cuma Reyting Sonuçları

kadını gerektiricek bi rol olursa merak etme koyarlar hem nasıl kadınsız bu kadar reyting alıyosa bu onlara yeter
evet yaa ne o reytingler? Türkiye'nin erkek erkeğe cekılen dizilere ihtiyacı varmiş...Sorsan ben öyle erkek erkekeğe film/dizi izlemem derler..İlginç.

evet yaa ne o reytingler? Türkiye'nin erkek erkeğe cekılen dizilere ihtiyacı varmiş...Sorsan ben öyle erkek erkekeğe film/dizi izlemem derler..İlginç.

bu kadın olayınıda bi tek senden duyuyorum ya neyse ama merak etme ekibin içinde en az 100 kadın var :D

sen söle bnm adınmı duyan herkes selamı alır kimse ohadsizliği yapmaz selam vermek sünnet alamk farzdır panpa:D

vaay emre sünnetle farzı biliyonda milletin orasını burası gösteren ve ecdadımızı kötüleyen uçkur düşkünü bi karakter olarak gösterilmesinin günah olduğunu bilmiosun.Selamınıda kahyamın keyfi gelince alırım :D

Ümit Besen haftalık izlediği diziler

pazartesi Karadayı
Salı OBGZ izliyormuş ama bırakmış ali kaptan cıkınca - BİÜ diyecekti susturdular :F:F
Çarşamba Kuzey Guney
Perşembe Zengin kız Fakir Oğlan
Cuma seksenler
Cumartesi alev alev
Pazar KREM <<<<< Dikkat :X

bu kadın olayınıda bi tek senden duyuyorum ya neyse ama merak etme ekibin içinde en az 100 kadın var :D
Evet beni rahatsiz ediyor hiç mi kadın olmaz dizide..Ekiptekileri biz görmuyoruz.Orasi beni ilgilendirmez.Zaten ekiptede kadın olmazsa hepten........neyse....

Arka Sokaklar'ın cumaya gelmesi ATV'nin sadece 1 günde 1.lik almasına neden oldu ilerde belki Pazartesi de 1. olabilir ama zor gözüküyor açıkçası. Huzur Sokağı da A/B'de 1. olur artık napsın

- - - Ekleme - - -

Evet beni rahatsiz ediyor hiç mi kadın olmaz dizide..Ekiptekileri biz görmuyoruz.Orasi beni ilgilendirmez.Zaten ekiptede kadın olmazsa hepten........neyse....

:) :)

23:30 - 23:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 4.99 , 2) KANALD: 4.08 , 3) TRT1: 3.2 , 4) SHOW: 2.6 , 5) STV: 2.44

[/QUOTE

Ee ozaman napalım artık bize laf düşmez sölersin bahadıra raciye cüneyte ben karı istiorum dizide diye gerisi onlara kalmış :d

yarın hem ab grubunda hemde totalde dila birinciliği alır ..

diğerleri ne alır :))

Ee ozaman napalım artık bize laf düşmez sölersin bahadıra raciye cüneyte ben karı istiorum dizide diye gerisi onlara kalmış :d

Koysalarda izlemem...Siz izleyeneler memnunsanız erkek erkeğe Allah mutluluğunuzu arttırsın:F:F

- - - Ekleme - - -

yarın hem ab grubunda hemde totalde dila birinciliği alır ..

diğerleri ne alır :))
Ümran Beyaz Show'da reklam aralarinda bak bari:X

Koysalarda izlemem...Siz izleyeneler memnunsanız erkek erkeğe Allah mutluluğunuzu arttırsın:F:F

- - - Ekleme - - -

Ümran Beyaz Show'da reklam aralarinda bak bari:X

evet biz erkek erkeğe mutluyuz töbe töbe sen demekki tvde kadın gördüğün zaman tv ye yapışıyon 😀d