7 Aralık 2012 Cuma Reyting Sonuçları

yeşim salkım çok iyi oyuncudur aslında senaristler kediye çevirmiş.. normalde o feyzaya takla attırır oyunculukta :))

ama demekki malzeme ne olursa onu anlatmak zorunda kadın arada harcanıyor :)
İlk bölümler çok iyiydi rolu..Yeşimin oyunculuk yaptiğini biliyordum ama huzur Sokağinda ne alaka bu kadın demiştim.Rolunu gördüm sevmiştim gayette iyiydi..Şimdi 5 para etmez...yeşime link atsam twetten isyanımı duysa diziden ayrılır :F:F

Biz öyle pis sahnelere bakmayız biz ahlaklıyız.Ama Berenin çok tecavüz ve sevişme sahneleri var.Biz onlara bakmıyoruz.Siz bakıyorsunuz.İntikamda da tecavüze uğrar %100000000000000000000000

1 dk noluyoruz ya ne tecavuzu hangi izleyici yecavuz sahnesi izledi.. tecavuz nereden cikti sadece karisini dovdu ve sabah oldu yoksa karisi saten istedigi bu..

bir kere tecavuz edemez cunku nikahli kaarisi..

ve oyle bir sahnede olmadiii belirteyim.

reyting için tecavüzden medet mi umuyosunuz yapmayın agalar dila zaten atağa kalktı gerek yok böyle şeylere ama evlilermiş sorun yok izlemedim bilemem tabi

İlk bölümler çok iyiydi rolu..Yeşimin oyunculuk yaptiğini biliyordum ama huzur Sokağinda ne alaka bu kadın demiştim.Rolunu gördüm sevmiştim gayette iyiydi..Şimdi 5 para etmez...yeşime link atsam twetten isyanımı duysa diziden ayrılır :F:F

öyle bir gücün varsa ilk mesajını feyzayla bilale gönder :))

onlar çıkmadan dizi düzelmez iki yeteneksiz bir diziye ağır geliyor :))

reytingdeki artışın sebebi senaryonun düzelmesidir başka sebebi yok ilk defa merak ederek izledim diziyi :))

Kesinlikle. Senaryo çok değişmiş belli. Boş sahneler yoktu.

Zülküf meğer berbat etmiş diziyi...

Reyting artışının sebebi yeni senaristtir. :)