7 Aralık 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Vay bee Dila 23.45 - 23.00 arası full reklamdı 4.2 reyting muhteşem. :D

huzur Sokaği Rezzan vuruldu arabanın içinde m**** Bilal arabayla hastaneye götürecene gidip arabanın içinden cıkariyor yolda "kimse yok mu" diye yardım dileniyor:F:F:F Bu akadar b***ktan olacağini bilseydim hiç başlamazdim diziye...20dk mı cumaya geliyor yada cumaya başka bi dizi mi geliyorsa noluyorsa olsun..Cuma günü mubarek gün olsada kanallar bunu cehenneme ceviriyor:bağır:

:)))))

isyanım var diyorsun :))

mükemmel anlatmışsın olayı :))

sen koçanı çözdün darısı beyazsoyun bşına :)

huzur Sokaği Rezzan vuruldu arabanın içinde m**** Bilal arabayla hastaneye götürecene gidip arabanın içinden cıkariyor yolda "kimse yok mu" diye yardım dileniyor:F:F:F Bu akadar b***ktan olacağini bilseydim hiç başlamazdim diziye...20dk mı cumaya geliyor yada cumaya başka bi dizi mi geliyorsa noluyorsa olsun..Cuma günü mubarek gün olsada kanallar bunu cehenneme ceviriyor:bağır:
Rezzan mı vuruldu ben feyza sanmıştım:D

Yine de Rza baba bir eline Emiri, bir elime Azeri alıp tokatlıyor. Kafayla da Bilalin hakkından geliyor :D

Artık Dilayla Feyza bir-birilerinin saçlarını çekerler. Kimin saçı kimin elinde kalırsa o kazanır :D

cuma çok sıkıcı yeni dizi gelirse izlerim belki ah trt ah şubatımıza dokunmasaydın

Kendi aralarında karı koca "hırçınca seviştiler" yani :F:F

Yahu öyle bir şey yoktu sevişme falan olmadı ki. :D

Kreys ortalığı karıştırdın. :D

Sevişme olmadı, tecavüz olmadı. :)

Azer karısının üzerine çıktı 10 saniye bakıştılar orada bitti zaten sahne. :) Kötü bir şey olmadı yani. :)

Yine de Rza baba bir eline Emiri, bir elime Azeri alıp tokatlıyor. Kafayla da Bilalin hakkından geliyor :D

Artık Dilayla Feyza bir-birilerinin saçlarını çekerler. Kimin saçı kimin elinde kalırsa o kazanır :D

fark- ı rıza baba tüm vadiciler dila izlemiştir bu akşam malum tecavüz varmış :d

dila hanımın bu bölümü güzeldi seyircinin artmasının sebebi bu bölümde türkü söylenmedi ondan.

:)))))

isyanım var diyorsun :))

mükemmel anlatmışsın olayı :))

sen koçanı çözdün darısı beyazsoyun bşına :)

valla bi dizi nasıl dip yapar takdirli şahan bi örneği...İlk bölümler öyle değil.Yeşim Salkım filan kötülük fişkiriyordu.Şimdi kadın süt dökmüş kedi gibi mıy mıy mıyav...Şükran haric herkese bi sevgili yaptılar mırc mırc...Leş gibi her yer aşk kokuyor:bağır:

Azer karısının üzerine çıktı 10 saniye bakıştılar orada bitti zaten sahne. :) Kötü bir şey olmadı yani. :)

yok aga kadın agzını tutu azer fena yapmıs :d

ne tacavüzü ya onun neresi tecavüz hiç bişey yoktu her zaman yapıyor onu azer

hayır o 10sn'den sonraki senaristin seyirceye bıraktiği hayal dünyası :F:F