yav adam nikahlı evliymiş nasıl tecavüz olacak hey Allah ım ya
evlilikte tecavüz gerçekleşmiyormu takas bunun nesine güldün )
huzur Sokaği Rezzan vuruldu arabanın içinde m**** Bilal arabayla hastaneye götürecene gidip arabanın içinden cıkariyor yolda "kimse yok mu" diye yardım dileniyor Bu akadar b***ktan olacağini bilseydim hiç başlamazdim diziye...20dk mı cumaya geliyor yada cumaya başka bi dizi mi geliyorsa noluyorsa olsun..Cuma günü mubarek gün olsada kanallar bunu cehenneme ceviriyor
Kendi aralarında karı koca "hırçınca seviştiler" yaniİffet ve Fatmagüldeki tecavüzdü. Ama burda karısıyla gayet normal bir şey yaşadılar 10 saniye. Tecavüz gibi bir şey yok. Adamın nikahlı karısı her akşam aynı yataktalar zaten.
Rezzan mı vuruldu ben feyza sanmıştımhuzur Sokaği Rezzan vuruldu arabanın içinde m**** Bilal arabayla hastaneye götürecene gidip arabanın içinden cıkariyor yolda "kimse yok mu" diye yardım dileniyor Bu akadar b***ktan olacağini bilseydim hiç başlamazdim diziye...20dk mı cumaya geliyor yada cumaya başka bi dizi mi geliyorsa noluyorsa olsun..Cuma günü mubarek gün olsada kanallar bunu cehenneme ceviriyor
Vay bee Dila 23.45 - 23.00 arası full reklamdı 4.2 reyting muhteşem.
Kendi aralarında karı koca "hırçınca seviştiler" yani
Vay bee Dila 23.45 - 23.00 arası full reklamdı 4.2 reyting muhteşem.
Yine de Rza baba bir eline Emiri, bir elime Azeri alıp tokatlıyor. Kafayla da Bilalin hakkından geliyor
Artık Dilayla Feyza bir-birilerinin saçlarını çekerler. Kimin saçı kimin elinde kalırsa o kazanır
))))
isyanım var diyorsun )
mükemmel anlatmışsın olayı )
sen koçanı çözdün darısı beyazsoyun bşına
Huzur sokağı daha iyi bir dizi bencegerçekleri huzur sokağında arıyacaklarına! gelsinler dila hanıma
Yahu öyle bir şey yoktu sevişme falan olmadı ki.
Kreys ortalığı karıştırdın.
Sevişme olmadı, tecavüz olmadı.
Azer karısının üzerine çıktı 10 saniye bakıştılar orada bitti zaten sahne. Kötü bir şey olmadı yani.
Yahu öyle bir şey yoktu sevişme falan olmadı ki.
Kreys ortalığı karıştırdın.
Sevişme olmadı, tecavüz olmadı.
Azer karısının üzerine çıktı 10 saniye bakıştılar orada bitti zaten sahne. Kötü bir şey olmadı yani.