7 Aralık 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Offfffffff be Vadi uçuyor.Takas aga vadiye bakıyon mu burası bombaaaaaaaaaaaa bombaaaaaaaaaaaaaa

- - - Ekleme - - -

Yarın reytinglik bir katkımız olmuş:D

Dila Hanım şaşırtıcı bir sürpriz yakalamış. Böyle giderse 20 Dakika'ya başka gün bulmak zorunda kalacak Star. :)

Huzur Sokağı düşüşte. Bakalım TNS'de de Dila Hanım'ın gerisinde kalacak mı?

dila hanım senarist neler yazmıs

tecavüz yan karakterlerin öne alınmasi

müziklerin olur olmadık yerde çalmamasi

dila rolü azaltıp tüm karakterlerin rolunu artırması rıza dila unuturmasi helal olsun ucurdu diziyi :) ezdi geçti

Vaaaauuuvv. Neler görüyorum.

Fatmagüle "tecavüz" dizisi diyen Mahoni, Diladaki "tecavüz" sahnesinden oldukça memnun. Bir de reytinglere olumlu etki ettiği için her bölüm böyle şeyler ister artık :D

İffet'te de aynı sendrom yaşanmıştı

- - - Ekleme - - -

dila hanım senarist neler yazmıs

tecavüz yan karakterlerin öne alınmasi

müziklerin olur olmadık yerde çalmamasi

dila rolü azaltıp tüm karakterlerin rolunu artırması rıza dila unuturmasi helal olsun ucurdu diziyi :) ezdi geçti

Fatmagüle "tecavüz" dizisi diyen Mahoni, Diladaki "tecavüz" sahnesinden oldukça memnun. Bir de reytinglere olumlu etki ettiği için her bölüm böyle şeyler ister artık :D

Fatmagüle "tecavü" dizisi diyen Mahoni, Diladaki "tecavüz" sahnesinden oldukça memnun. Bir de reytinglere olumlu etki ettiği için her bölüm böyle şeyler ister artık :D

aga fatmagül ayri hiç sevmem berbat

ama azerin tecavüz sahnesi fenaydi yani ufff :d

Dila Hanım'a biraz geç kalsam da çoğunu izledim. Dizi yeni senaristle resmen boyut atlamış. Akıcılık artmış. Yine de çok çok beğenmesem de eski bölümlerden daha iyiydi...