7 Aralık 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Vaaaauuuvv. Neler görüyorum.

Fatmagüle "tecavüz" dizisi diyen Mahoni, Diladaki "tecavüz" sahnesinden oldukça memnun. Bir de reytinglere olumlu etki ettiği için her bölüm böyle şeyler ister artık :D

İffet'te de aynı sendrom yaşanmıştı

- - - Ekleme - - -

Vaaaauuuvv. Neler görüyorum.

Fatmagüle "tecavüz" dizisi diyen Mahoni, Diladaki "tecavüz" sahnesinden oldukça memnun. Bir de reytinglere olumlu etki ettiği için her bölüm böyle şeyler ister artık :D

İffet'te de aynı sendrom yaşanmıştı

Tecavüz falan yoktu yahu abartmayın. :D

Azer bunu karısına her bölümde yapıyor. Sadece karısı önce biraz tokatladı sonra yatağa yatırdı. 10 saniyelik bir şeydi hiçbir şey göstermediler. Kreys abartıyor. :D

Reytingin artmasının onunla bir alakası yok. Dizi gerçekten boyut atlamış...

Azer bunu karısına her bölümde yapıyor. Sadece karısı önce biraz tokatladı sonra yatağa yatırdı. 10 saniyelik bir şeydi hiçbir şey göstermediler. Kreys abartıyor. :D

yok aga süperdi ne abartmasi süper :D

dila hanım muhteşem bir bölümdü :))

baştada söylediğim şey dizi çok kaliteli bir hale getirilebilir yeterki adam gibi bir senarist ve yönetmen bulunsun boş boş bakışma sahneleri azaldı,,

azer mükemmel oynuyor ve sonuç dila uçmuş
.. tebrikler dila koçana kapak yapmış :)

Sonuçta Kreys abarttı yine. Stardaki tecavüz sahneleri süper. İffet falan da vardı. Fatmagüle demediğini bırakmamıştı :D

Sonuçta Kreys abarttı yine. Stardaki tecavüz sahneleri süper. İffet falan da vardı. Fatmagüle demediğini bırakmamıştı :D

İffet ve Fatmagüldeki tecavüzdü. Ama burda karısıyla gayet normal bir şey yaşadılar 10 saniye. Tecavüz gibi bir şey yok. Adamın nikahlı karısı her akşam aynı yataktalar zaten. :D

dila hanım muhteşem bir bölümdü :))

baştada söylediğim şey dizi çok kaliteli bir hale getirilebilir yeterki adam gibi bir senarist ve yönetmen bulunsun boş boş bakışma sahneleri azaldı,,

azer mükemmel oynuyor ve sonuç dila uçmuş
.. tebrikler dila koçana kapak yapmış :)

Evet. Fonda müzik çalıp boş boş bakma sahneleri yoktu gibi. :D

yav adam nikahlı evliymiş nasıl tecavüz olacak hey Allah ım ya :d

senarist insallah böle sahneleri abartır :D bunlar oldukca seyirci :D ucuyor :d

sahne abartılarından dolayı değil asıl reyting getiren yan karakterlerin özellikle azerin devreye girmesi bir azer rızadan çok daha renkli bir oyunculuk sergiliyor rıza malllaşmış resmen :)

huzur Sokaği Rezzan vuruldu arabanın içinde m**** Bilal arabayla hastaneye götürecene gidip arabanın içinden cıkariyor yolda "kimse yok mu" diye yardım dileniyor:F:F:F Bu akadar b***ktan olacağini bilseydim hiç başlamazdim diziye...20dk mı cumaya geliyor yada cumaya başka bi dizi mi geliyorsa noluyorsa olsun..Cuma günü mubarek gün olsada kanallar bunu cehenneme ceviriyor:bağır: