Amerikan yapımları kaliteli oluyor ya, sen de fazla Amerikan bulmuşsun. Bu da kaliteli anlamına geliyor
kim demiş kalite olduklarını bu kötü diyom berbat olmuş fragmanı tutmaz
Dila çok iyi oran almış
Hs boşluktan mı izleniyordu ne?
benimde kardeşim bakıyor şu andaTüh yav 2 tv dan 1 ini açtım birini kardeşim bırakmadı yumurcak tv ye bakıyor
1 tane aga en fazla Kardeşim bırakmadı Bu 15 te 8 e çıkaraga 5 e düştü bişeyler yap
😀dne kadar gülsem bu yoruma
1 tane aga en fazla Kardeşim bırakmadı Bu 15 te 8 e çıkar
Tamam sana göre berbat tamam mı? Zaten kaliteli yapımları kaliteyi görebilen izleyiciler izler.kim demiş kalite olduklarını bu kötü diyom berbat olmuş fragmanı tutmaz
Aga ya sonra mahalleyi ayağa kaldırıyorİmdat diyeolm kardeşin ne demek bırakmadı tokatla al kumandayı
Düşüş sebebi As bence. İzleyicileri aynı. Demekki 3 reytinglik kısım Asyi tercih etmiş, bu da 3 reytinglik kısmın boşluktan izlediğini gösterir. As geldi ve o boşluğu doldurduoha ne boşluğu p1 de eziyodu tüm rakipleri ama düşüş yaşıyo artık
Düşüş sebebi As bence. İzleyicileri aynı. Demekki 3 reytinglik kısım Asyi tercih etmiş, bu da 3 reytinglik kısmın boşluktan izlediğini gösterir. As geldi ve o boşluğu doldurduoha ne boşluğu p1 de eziyodu tüm rakipleri ama düşüş yaşıyo artık
ya sen harbiden hiç anlamıyosun bu işten düşüşte diyorum ar gelmeden önce düşmeye başlamıştı zaten ne 3 ü 5 iDüşüş sebebi As bence. İzleyicileri aynı. Demekki 3 reytinglik kısım Asyi tercih etmiş, bu da 3 reytinglik kısmın boşluktan izlediğini gösterir. As geldi ve o boşluğu doldurdu
- - - Ekleme - - -
Düşüş sebebi As bence. İzleyicileri aynı. Demekki 3 reytinglik kısım Asyi tercih etmiş, bu da 3 reytinglik kısmın boşluktan izlediğini gösterir. As geldi ve o boşluğu doldurdu
ya sen harbiden hiç anlamıyosun bu işten düşüşte diyorum ar gelmeden önce düşmeye başlamıştı zaten ne 3 ü 5 i