7 Aralık 2012 Cuma Reyting Sonuçları

pis yediliyi ilk başta izliyodum şimdi 1 saniye bile izlemem
yalan dünyadaki karakterle çok fazla abartılı olduğundan itici oluyo biraz doğal olmalı bak mesela geniş ailedeki ulvi beni çok güldürüyodu çünkü doğaldı :d biraz normal karakterler olmalı adamların konuşması falan bile tuhaf hareketleri biraz normal olsalar gülecez itici oluyolar çok abartılı oyuncuları sevmiyom mesela kuzey karakteri de çok abartılı oynuyo ben beğenmiyorum onu

- - - Ekleme - - -

hs ar nin özetini geçemeyecek gibi yazık oldu diziye bomboş bi gün şubat reyiz olsa izlerdim ya
Yalan Dünyadaki abartılı karakterler: Nurhayat bir az da Orçun. Başka var mı bilmiyorum. Bir az da Selahattin. Ama Gülse 2. sezondan itibaren abartıyı bir az azalttı.

Yalan Dünya dram değil. Bu yüzden sürükleyici bir senatosu yok. Her bölüm farklı bir şeyler oluyor. Bu yüzden abartılı karakterlere ihtiyaç var. Bence Nurhayat falan çok iyi :D Zaten Yalan Dünya her dakika kahkaha attırmıyor. Bazen. Genellikle izlerken sadece gülümseme oluyor insanın yüzünde

Moderatörün son düzenlenenleri:
21:45 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 7.82 , 2) ATV: 6.76 , 3) STAR: 6.23 , 4) SHOW: 4 , 5) FOX: 2

Arka Sokaklar reklamdı herhalde

1) KANALD: 7.82 , 2) ATV: 6.76 , 3) STAR: 6.23 , 4) SHOW: 4 , 5) FOX: 2

Yalan Dünyadaki abartılı karakterler: Nurhayat bir az da Orçun. Başka var mı bilmiyorum. Bir az da Selahattin. Ama Gülse 2. sezondan itibaren abartıyı bir az azalttı.

Yalan Dünya dram değil. Bu yüzden sürükleyici bir senatosu yok. Her bölüm farklı bir şeyler oluyor. Bu yüzden abartılı karakterlere ihtiyaç var. Bence Nurhayat falan çok iyi :D Zaten Yalan Dünya her dakika kahkaha attırmıyor. Bazen. Genellikle izlerken sadece gülümseme oluyor insanın yüzünde
Çağatayı unuttun :d Gülse bi ayar veremedi güldürmüyor artık. Forever Zerrin :D

Değildir bence 26 geçe fragman verilecek o zaman girer reklama :)
2 reyting düştü de garip geldi nedense :):)

Arka Sokaklar ne alırsa alsın bence Pazarteside kalmalıydı. Reyting açısından söylemiyorum. İsterse artıp 12 reyting alsın.

Ben Yalan Dünya`yı Cuma daha rahat izliyordum. Pazartesi de izliyorum ama kesintili. Dersler falan var :D

Emirin Yolu bittii inanılmazdıı şok gelişmeler oldu hiç beklemiyodum ilginç bi bölüm şok oldum izlerken

Dila Hanım'ın yeni senaristi çok iyi yapmış artık yan karakterler geride kalmıyor ve dizinin senaryosunu düzeltmiş . Reytingleri de artmaya başlamış . İleriki haftalarda dizi kendisini iyice belli eder bence.

oha ar şov yapıyo :D
hs fena tokat yiyo :D
dila atağa kalktı

- - - Ekleme - - -

oha ar şov yapıyo :D
hs fena tokat yiyo :D
dila atağa kalktı

la bu intikam ne böyle halk bu diziyi hayatta izlemez revenge versiyonuyla yapmışlar :d vadi fena tokatlayacak :d

- - - Ekleme - - -

la bu intikam ne böyle halk bu diziyi hayatta izlemez revenge versiyonuyla yapmışlar :d vadi fena tokatlayacak :d