Sen de bugün Kanal D`den ayrılmıyorsun bakıyorumyalan dünya fragmanını gördüm de yav Allah aşkına bu diziye gülen var mı
Fragmandan bi şey belli olmaz. Aç 1. bölümü izle sonrasına kendin devam edeceksin zaten
Sen de bugün Kanal D`den ayrılmıyorsun bakıyorumyalan dünya fragmanını gördüm de yav Allah aşkına bu diziye gülen var mı
geçen hafta yavuz söylemişti zaten ben izleyemiyorum malesef bu hafta Ne canı ya GÜNEŞ GÜNEŞ GÜNEŞ !Ohaa Hande nişanlı değilmiişşşşş uuu süper ilerliyor dizi ama hala Canı göremedim eğer böyle olacaksa diziyi izlemem abi bune yaa
Fark etmez bana Canı göstersinler yeter... Şu ana kadar gösterilmediii [sm=s20.gif]geçen hafta yavuz söylemişti zaten ben izleyemiyorum malesef bu hafta Ne canı ya GÜNEŞ GÜNEŞ GÜNEŞ !
Sen de bugün Kanal D`den ayrılmıyorsun bakıyorum
Fragmandan bi şey belli olmaz. Aç 1. bölümü izle sonrasına kendin devam edeceksin zaten
Var hangisini izledin ?yalan dünya fragmanını gördüm de yav Allah aşkına bu diziye gülen var mı
Pis Yedilideki karakterler daha abartılıydı ama onu da izliyordun.bugün izleyecek bişey yok bi orayı açıyoz bi burayı denk geliyo işte
ya bırak ne kendiliğinden gelmesi aşırı abartı karakterler bu mu komedi
elaziğ yine yendi eskişehir yine 4 büyüklerden puan aldı.. huzur sokagı her haftaki düşüşünü evam ettiriyor
sanmıyor sbt bu kadarsa tns de daha düşük alacaktır. arka sokakalrın özetini bile geçemeyebilir.. huzur sokagı erken finale bile gider bu senaryoyala . atv çoktan müdehale etmeliydi senaryoya ama etmediler artık dizi için çok geç gibi
Huzur Sokağı yarın TNS'de yine yükselişe geçebilir.
Pis Yedilideki karakterler daha abartılıydı ama onu da izliyordun.
Bu gerçek değil. Komedi için çeklimiş bir dizi. Sürekli dram seyredip ağlamaktansa, bir az komedi seyredip gülümsemek daha iyi değil mi? Oradaki insanların (bazılarının) abartısız olduğunu kim inkar ediyor ki?
- - - Ekleme - - -
21:30 - 21:45 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>sbt<s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 9.2 , 2) ATV: 5.42 , 3) STAR: 4.6 , 4) SHOW: 3.86 , 5) FOX: 2.56
elazığ a helal yılmaz vural düşürmez o takımı
es es 82 ye kadar 2-0 dı 2-2 bitmiş iyi oldu bjk ye
necati şov yapıyo ilk golü attı 2.yi kim attı?