7 Aralık 2012 Cuma Reyting Sonuçları

yalan dünya fragmanını gördüm de yav Allah aşkına bu diziye gülen var mı
Sen de bugün Kanal D`den ayrılmıyorsun bakıyorum :J

Fragmandan bi şey belli olmaz. Aç 1. bölümü izle sonrasına kendin devam edeceksin zaten

Sen de bugün Kanal D`den ayrılmıyorsun bakıyorum :J

Fragmandan bi şey belli olmaz. Aç 1. bölümü izle sonrasına kendin devam edeceksin zaten

bugün izleyecek bişey yok bi orayı açıyoz bi burayı denk geliyo işte
ya bırak ne kendiliğinden gelmesi aşırı abartı karakterler bu mu komedi

Emir'in Yolu şaşırtıcı şekilde iyi gidiyor ama yarın TNS'de yine düşük çıkabilir.

21:30 - 21:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 9.2 , 2) ATV: 5.42 , 3) STAR: 4.6 , 4) SHOW: 3.86 , 5) FOX: 2.56

bugün izleyecek bişey yok bi orayı açıyoz bi burayı denk geliyo işte
ya bırak ne kendiliğinden gelmesi aşırı abartı karakterler bu mu komedi
Pis Yedilideki karakterler daha abartılıydı ama onu da izliyordun.

Bu gerçek değil. Komedi için çeklimiş bir dizi. Sürekli dram seyredip ağlamaktansa, bir az komedi seyredip gülümsemek daha iyi değil mi? Oradaki insanların (bazılarının) abartısız olduğunu kim inkar ediyor ki?

- - - Ekleme - - -

21:30 - 21:45 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>sbt <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 9.2 , 2) ATV: 5.42 , 3) STAR: 4.6 , 4) SHOW: 3.86 , 5) FOX: 2.56

elaziğ yine yendi eskişehir yine 4 büyüklerden puan aldı.. huzur sokagı her haftaki düşüşünü evam ettiriyor

elazığ a helal yılmaz vural düşürmez o takımı
es es 82 ye kadar 2-0 dı 2-2 bitmiş iyi oldu bjk ye :D
necati şov yapıyo ilk golü attı 2.yi kim attı?

Huzur Sokağı yarın TNS'de yine yükselişe geçebilir.
sanmıyor sbt bu kadarsa tns de daha düşük alacaktır. arka sokakalrın özetini bile geçemeyebilir.. huzur sokagı erken finale bile gider bu senaryoyala . atv çoktan müdehale etmeliydi senaryoya ama etmediler artık dizi için çok geç gibi

Pis Yedilideki karakterler daha abartılıydı ama onu da izliyordun.

Bu gerçek değil. Komedi için çeklimiş bir dizi. Sürekli dram seyredip ağlamaktansa, bir az komedi seyredip gülümsemek daha iyi değil mi? Oradaki insanların (bazılarının) abartısız olduğunu kim inkar ediyor ki?

- - - Ekleme - - -

21:30 - 21:45 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>sbt<s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 9.2 , 2) ATV: 5.42 , 3) STAR: 4.6 , 4) SHOW: 3.86 , 5) FOX: 2.56

pis yediliyi ilk başta izliyodum şimdi 1 saniye bile izlemem
yalan dünyadaki karakterle çok fazla abartılı olduğundan itici oluyo biraz doğal olmalı bak mesela geniş ailedeki ulvi beni çok güldürüyodu çünkü doğaldı :d biraz normal karakterler olmalı adamların konuşması falan bile tuhaf hareketleri biraz normal olsalar gülecez itici oluyolar çok abartılı oyuncuları sevmiyom mesela kuzey karakteri de çok abartılı oynuyo ben beğenmiyorum onu

- - - Ekleme - - -

hs ar nin özetini geçemeyecek gibi yazık oldu diziye bomboş bi gün şubat reyiz olsa izlerdim ya

Emir yarın Huzuru yerle bir edecek. Bu bölümmüş neymiş ya izlerken şok oluyorum ::)

- - - Ekleme - - -

Ah bide Canıı görseeeeemmm 😎