xBUGRAx
Süper Emekli
la bu intikam ne böyle halk bu diziyi hayatta izlemez revenge versiyonuyla yapmışlarvadi fena tokatlayacak
![]()
Aynı fragmanı mı gösterdiler?
la bu intikam ne böyle halk bu diziyi hayatta izlemez revenge versiyonuyla yapmışlarvadi fena tokatlayacak
![]()
Sen de hiç bir fragmanını kaçırmıyorsun haaala bu intikam ne böyle halk bu diziyi hayatta izlemez revenge versiyonuyla yapmışlarvadi fena tokatlayacak
- - - Ekleme - - -
![]()
Sen de hiç bir fragmanını kaçırmıyorsun haaa![]()
Hayır, bu yeniyditakasa bakma sen, fragman süperdi
![]()
yok bu yeni çok kötü
Ben acilen bizim uyduları devreye sokayım.Hiçbiri atv de değil.Belki açarsam Arkayı da geçeriz
rakibini iyi bileceksin kanal d den geçerken gördüm çok amerikanca vadiyle yarışması imkansız![]()
Sen de hep Beren`in fragmanlarını verirken geçiyorsun Kanal D`denrakibini iyi bileceksin kanal d den geçerken gördüm çok amerikanca vadiyle yarışması imkansız![]()
Demekki çok kaliteli![]()
Sen de hep Beren`in fragmanlarını verirken geçiyorsun Kanal D`den
Ya Arka Sokaklar izliyorsun ya da saatle fragmanlara bakıyorsun
- - - Ekleme - - -
4 dakikası reklam Arka Sokakların iyi gitmiş
22:15 - 22:30 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>sbt<s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 10.15 , 2) STAR: 7.53 , 3) ATV: 5.06 , 4) SHOW: 2.72 , 5) FOX: 1.98
Dila Hanım harika gidiyor
onu çıkardın he helal![]()
Tüh yav 2 tv dan 1 ini açtım birini kardeşim bırakmadı yumurcak tv ye bakıyor
aga sen böyle diyince harbiden yükseliyo bi yap bakalım![]()