xBUGRAx
Emekli
la bu intikam ne böyle halk bu diziyi hayatta izlemez revenge versiyonuyla yapmışlarvadi fena tokatlayacak
Aynı fragmanı mı gösterdiler?
la bu intikam ne böyle halk bu diziyi hayatta izlemez revenge versiyonuyla yapmışlarvadi fena tokatlayacak
Sen de hiç bir fragmanını kaçırmıyorsun haaala bu intikam ne böyle halk bu diziyi hayatta izlemez revenge versiyonuyla yapmışlarvadi fena tokatlayacak
- - - Ekleme - - -
Sen de hiç bir fragmanını kaçırmıyorsun haaa
Hayır, bu yeniyditakasa bakma sen, fragman süperdi
yok bu yeni çok kötü
Ben acilen bizim uyduları devreye sokayım.Hiçbiri atv de değil.Belki açarsam Arkayı da geçeriz
rakibini iyi bileceksin kanal d den geçerken gördüm çok amerikanca vadiyle yarışması imkansız
Sen de hep Beren`in fragmanlarını verirken geçiyorsun Kanal D`denrakibini iyi bileceksin kanal d den geçerken gördüm çok amerikanca vadiyle yarışması imkansız
Demekki çok kaliteli
Sen de hep Beren`in fragmanlarını verirken geçiyorsun Kanal D`den
Ya Arka Sokaklar izliyorsun ya da saatle fragmanlara bakıyorsun
- - - Ekleme - - -
4 dakikası reklam Arka Sokakların iyi gitmiş
22:15 - 22:30 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>sbt<s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 10.15 , 2) STAR: 7.53 , 3) ATV: 5.06 , 4) SHOW: 2.72 , 5) FOX: 1.98
Dila Hanım harika gidiyor
onu çıkardın he helal
Tüh yav 2 tv dan 1 ini açtım birini kardeşim bırakmadı yumurcak tv ye bakıyor
aga sen böyle diyince harbiden yükseliyo bi yap bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?